Живуть довше всіх: ці 5 знаків Зодіаку мають найбільше шансів дожити до 100 років з гарним самопочуттям

За певних умов довгожителем може стати представник будь-якого знаку Зодіаку. Але є 5 особливих, які надають від народження потенціал, яким кожна людина може легко скористатися й прожити 100 років.

Овен

Найбільший список довгожителів належить саме Овну. Люди вже народжуються, маючи міцну нервову систему й сталеву волю. Тож гідно переносять життєві труднощі, не втрачаючи сили духу за жодних обставин. Надзвичайна стресостійкість надає Овнам можливість прожити 100 й більше років.

Знаки зодіаку-довгожителі

Рак

Щоб дожити до глибокої старості Раку потрібні родинна підтримка, затишок в оселі та душевна гармонія. Саме ці фактори роблять представників цього знаку щасливими. Найкращим відпочинком для Раків є час, проведений з другою половинкою та дітьми. Подібний позитив і сприяє тривалому життю.

Знаки зодіаку-довгожителі

Діва

Життя за впорядкованим розпорядком та турбота про власне здоров’я надають можливість Діві втрапити до числа довгожителів. Зазвичай люди, народжені у вересні, правильно харчуються, посильно навантажують організм фізично. Подібний стиль життя і є ключовою умовою, аби зустріти 100-літній ювілей.

Знаки зодіаку-довгожителі

Скорпіон

Зазвичай лиха доля обходить Скорпіонів стороною. Вони тяжко не хворіють, у них рідко відбуваються трагічні події. На додачу листопадові іменинники володіють чималим запасом життєвих сил. Тож навіть якщо Скорпіон не має міцного здоров’я та не дотримується здорового раціону, все одно може дотягнути до 90 і навіть до 100 років.

Знаки зодіаку-довгожителі

Козоріг

Цей знак Зодіаку зазвичай дисциплінований та легко долає всілякі навантаження. З віком Козороги починають дотримуватися правильного режиму дня та призвичаюються до спорту. Після бурхливої молодості Козоріг входить у спокійне зріле життя й піклування про близьких, що сприяє подовженню життя.

Знаки зодіаку-довгожителі

Нові статті

Схожі статті

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?