Діва – паска-крафін, Риби – сирна паска: яка великодня випічка підійде вам по знаку Зодіаку найбільше

Великдень — особливе церковне свято, коли християни за традицією печуть паски і красять курячі яйця. Астрологи розповіли, які різновиди пасок підходять знакам Зодіаку. Подробиці - нижче.

Великодня випічка — особливий різновид десерту. Існує велика кількість різновидів пасок. Деякі з них готують без дріжджів, інші — замішують разом із родзинками. Також є сирна паска і найбільш модний на сьогоднішній день крафін. Астрологи підібрали для кожного зі знаків Зодіаку свою паску. Обирайте смаколик за гороскопом прямо зараз і готуйте до свята.

Овен

Овни полюбляють класику у всьому. Тому для них ідеальною стане класична паска, що приготована на дріжджовому тісті. Основу для неї замішують на молоці та сметані. Найкращий день для приготування такої випічки: Чистий Четвер.
Класична паска обов’язково містить всередині родзинки, а зверху — красива шапка з білої глазурі, присипаної дрібним декором.

Телець

Тільцям сподобається класична паска
Тільцям сподобається класична паска

Телець — той самий знак Зодіаку, для якого родина та домашній затишок завжди будуть на першому місці. Великдень для представників цього знаку – це завжди приємні дитячі спогади. Тому для них теж, як і для Овнів — найкращим варіантом буде класика — пасочка із родзинками та цукатами, прикрашена зверху глазур’ю.

Близнюки

Вибагливим Близнюкам слід спробувати паску, що приготована в автентичному стилі. Наприклад, смаколик по закарпатським рецептам — його роблять з тіста із додаванням меду.

Рак

Раки полюбляють паски, приготовані за національними рецептами. Представникам цього знаку будуть до смаку карпатська паска із мускатним горіхом або ж класична карпатська українська пасочка, яку готують шляхом заварювання борошна в гарячому молоці, з розтертими яєчними жовтками і дріжджами.

Лев

Леви полюбляють не самі готувати паски, але — керувати процесом приготування. Тому їм підійдуть рецепти приготування пасочок в мультиварці. Така випічка теж виходить дуже смачною.
Пасочки в мультиварці теж виходять пишними та смачненькими. Їх склад практично не відрізняється від класичної великодньої випічки. Тісто для пасок в мультиварці готують з пшеничного борошна, швидкорозчинних дріжджів, курячих яєць, розтопленого вершкового масла, цукру, молока, ваніліну та різноманітних добавок (родзинки, цукати, мак, насіння та інші).

Терези

Ідеальний рецепт паски для Терезів
Ідеальний рецепт паски для Терезів

Доброзичливі і надійні Терези будуть в захваті від класичної української пасочки з апельсином та волоськими горішками. Приготувати її можна за класичним рецептом, але додати в тісто окрім родзинок горіхи та апельсинову цедру.

Діва

Крафін: ідеальна великодня випічка для Дів
Крафін: ідеальна великодня випічка для Дів

Представникам зодіакального сузір’я Дів сподобається крафін. Цей різновид пасок щороку все частіше з’являється на великодніх столах. В основі крафінів знаходиться дріжджове тісто. Прошарок виконаний з журавлини, цукатів, горіхів та родзинок. Найсмачніше поєднання солоденького кексу та круасану.

Скорпіон

Скорпіони зі своїм складним та суворим характером потребують на Великдень чогось по-справжньому оригінального. Крафін із сухофруктами представникам цього знаку обов’язково сподобається. Пухкий та шарів виріб можна готувати із різноманітними кремами, пастами, цукатами і шоколадом.

Стрілець

Стрільців на Великдень можна пригостити нідерландською паскою, яка називається паасброд. Зовні вона зовсім не схожа на нашу українську пасочку. Скоріш нагадує звичайний хліб із горіховою начинкою, цукатами і цукром.

Козоріг

Козероги не люблять багато часу проводити на кухні. Тому для них ідеальним варіантом буде паска, приготована в мультиварці за спецвальним рецептом.

Водолій

Сирна паска із солоною карамеллю — ідеальний десерт до Великодня для Водоліїв. Тісто для цієї пасочки вимішувати не потрібно. Адже замість борошна воно містить у складі сир. Солона карамель робить смак виробу більш витонченим.

Риби

Рибам сподобається сирна паска
Рибам сподобається сирна паска

Витончена натура Риб потребує на Великдень чогось особливого. Для цього зодіакального знаку ідеально підійде сирна паска. Вона складається із сиру, до якого додають різні цукати та сухофрукти. За допомогою спеціальної форми цьому десерту надають красивого вигляду. Випікати сирну паску взагалі не треба.

Нові статті

Схожі статті

“Так, я чув про таке”: брат Марії Яремчук вперше зізнався, чи дійсно Пономарьов батько її дитини

Нарешті стало відомо, хто є батьком сина Марії Яремчук, якій тривалий час приписували роман з Олександром Пономарьовим - що розповів брат співачки?

Краще взнати це зараз, ніж ніколи: чи потрібно мити мʼясо перед приготуванням – лайфхак на мільйон

Не кожен українець знає, що не можна робити з мʼясом перед його приготуванням, але даремно: чи можна його мити та чи є від цього користь - розповідаємо.

“Посватали дівчиноньку”: Віктор Павлік знайшов до пари іншу і показав її. З ким вийшов в люди “Шикидим”?

Віктор Павлік вийшов у світ разом з чарівною білявкою. Пара міцно трималась за руки і цей момент потрапив на відео. Дивно, але офіційній дружині співака, Катерині Репяховій це все… сподобалось.

Абсолютно дві різні людини: як виглядав Святослав Вакарчук 30 років тому: змінився непомітно, але сильно

Популярний соліст гурту "Екеан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився архівними фото, як він виглядав 30 років тому - довге волосся, щетина та підтягнуте тіло.