В них найсильніша аура: український мольфар назвав 3 знаки Зодіаку, що мають потужну внутрішню енергетику

Український мольфар Максим Гордєєв повідомив, що серед усіх знаків Зодіаку існує лише 3 із самою потужною аурою. Хто входить до цього переліку - "Один Факт" розповість нижче.

Відомий в Україні мольфар Максим Гордєєв назвав 3 знаки Зодіаку, які мають потужну енергетику. На думку езотерика – саме в цих трьох знаків Зодіаку є дар передбачення. Вони можуть самі себе захистити від порчі, темних сил і чаклунства. Хто саме належить до трьох найсильніших в духовному плані знаків Зодіаку – “Один факт” розповість нижче.

Діви

Діви, на думку мольфара – настільки захищені в енергетичному плані, що будь-які дії чаклунів, езотериків і магів проходять повз них. Діви практично не піддаються впливу темних сил і чаклунства. Більш того, в них є здібність зцілювати себе від будь-якого стороннього впливу.

Діви дуже часто бачать віщі сни, які виявляються пророчими і допомагають представникам цього знаку передбачити майбутнє.

З давніх часів Діви займаються цілительством. В них настільки потужна енергетика, що її вистачає не тільки на себе, але у на інших людей.

Мольфар зазначає, що з Дівами дуже небезпечно сваритися. Розгнівана Діва може навести на того, хтот її образив – магічний вплив.

Овен

Овен – на другому місці за потужністю власної аури. Представники цього знаку не піддаються магічним атакам.

Під час створення магічних впливів темні сили нібито не помічають Овнів.

Український мольфар назвав 3 знаки Зодіаку, що мають потужну внутрішню енергетику
Український мольфар назвав 3 знаки Зодіаку, що мають потужну внутрішню енергетику

Від природи представники цього знаку дуже захищені енергетично. В Овенів також є особливий дар. Вони від природи захищені енергетично.

Потужна внутрішня енергетика захищає не тільки самого Овена, але й його близьких людей. Цей знак не схильний до будь-якого втручання або впливу зовні.

Овен взагалі дуже небезпечний знак. Якщо хтось буде намагатися вплинути на них енергетично, то відразу отримає багатократну віддачу.

Рак

Рак займає почесне перше місце. Представники цього знаку мають дуже потужну енергетику, яка недоступна навіть багатьом професійним екстрасенсам.

Раки мають здібність до цілительства, можуть передбачати майбутнє, доволі гарно трактують сни і бачать ті події, які ще знаходяться за горизонтом і скриті від сторонніх очей.

Раки – той самий знак, який захищений від темних сил за всіма канонами.

Будь-яка спроба здійснити магічний вплив на Рака обернеться для мага, який втручається в енергетичне поле цього знаку – повним крахом.

Жоден езотерик та екстрасенс навіть не буде намагатися вплинути на цей знак Зодіаку, бо точно знає – будь-яке втручання, в енергетику Рака повернеться чаклуну в стократному розмірі.

Нові статті

Схожі статті

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.

День розпочнеться з важкої праці – будьте до неї готовими: гороскоп на 8 липня 2024 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: день буде непростим у професійному плані, але приємним під час зустрічі зі своїми близькими.