Гороскоп на 18 квітня 2024 року для Тіни Кароль, Наді Дорофєєвої і Аліни Гросу: когось чекає великий конфуз

Знаменитості теж полюбляють зазирати в гороскопи ледь не щодня. А ті віщують зіркам всілякі цікаві події. Дізнаймося разом, що відбуватиметься в їх житті 18 квітня 2024 року.

Гороскоп на 18 квітня для Тіни Кароль

Співачка народилася 25 січня, а значить, є Водолієм. Тож гороскоп на 18 квітня 2024 року обіцяє зірці такі пригоди. Саме цього дня Тіні спадуть на думку кілька цікавих ідей, які вона вдало втілить у життя й здобуде ще більшу пошану серед прихильників.

Гороскоп на 18 квітня для Кароль, Дорофєєвої, Гросу

Астрологи радять Кароль подумати про інвестиції у нерухомість, адже всі можливості для цього співачка має. Щоб не виникло надалі проблем зі здоров’ям, Тіна має пити якомога більше води й обов’язково у четвер відвідати спортивний зал. Він у неї прямо в будинку обладнаний, тож час на тренування завжди знайдеться.

Гороскоп на 18 квітня для Наді Дорофєєвої

Зовсім скоро – 21 квітня – співачка відзначить 34-річчя. Народилася Надя під знаком Тельця. Тож зірки на 18 квітня радять їй проявити обережність та заощадливість. Починаючи з четверга й до кінця місяця, Наді краще не планувати великих покупок, щоб не встряти в халепу.

Гороскоп на 18 квітня для Кароль, Дорофєєвої, Гросу

Якщо не дослухатися до порад астрологів, то може так трапитися, що новий кліп не буде за що знімати. Сподіватимемося на розважливість зірки, й будемо вірити, що вона не дійде до крайньої межі у витратах, а ми залюбки помилуємося новим відео.

Гороскоп на 18 квітня для Аліни Гросу

8 червня – це знак Близнят. Тож для співачки, яка нині мешкає в Америці, якраз буде доцільним інвестувати накопичені грошенята у проєкт, який вона розглядала останнім часом.

Гороскоп на 18 квітня для Кароль, Дорофєєвої, Гросу

Гороскоп на 18 квітня 2024 року обіцяє Аліні вдалий старт нової справи. А щоб на все задумане вистачило здоров’я, дівчині бажано відмовитися від молочної продукції, бо можуть виникнути проблеми зі шлунком.

Нові статті

Схожі статті

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?

“Ти назавжди в моєму серці”: переможниця “Мастершеф 2” Ліза Глінська розповіла про втрату маленького сонечка

Переможниця і суддя "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла про сумну подію в родині. Що саме сталось у кулінарки і кого вона втратила? Читайте детальніше в матеріалі від "Одного Факту".

Все почалось, коли їй було 14: Марічка Падалко розповіла про свій перший шлюб – імʼя чоловіка досі приховує

Зірка 1+1 Марічка Падалко вперше розповіла про свого першого чоловіка, ім'я якого не розкриває: що відомо про перший шлюб телеведучої та чому пішла від екс-обранця?

Корабель багатства в океані вдачі: названо 3 знаки Зодіаку, яких з 5 липня чекає щедрий подарунок долі

Життя цих трьох знаків Зодіаку буде насичене радісними емоціями, починаючи з 5 липня 2024: що очікувати Терезам, Рибам та Лев - щастя буде всюди.