Гороскоп на 23 квітня 2024 року для Приходько, Артема Пивоварова, Наталі Могилевської: час рухатися вперед

Зірковий гороскоп на 23 квітня 2024 року обіцяє Приходько, Пивоварову, Могилевській теплі зустрічі з близькими людьми та досягнення нових висот у творчій перспективі.

Гороскоп на 23 квітня 2024 року для Анастасії Приходько

Гороскоп на 23 квітня 2024 року обіцяє співачці стабільність. Отже, з усіма проблемами, які останнім часом переслідують Настю, буде покінчено. Усе для Тельця складається якнайкраще, і можна сподіватися на фінансовий зріст.

Гороскоп на 23 квітня 2024 року для Насті Приходько, Артема Пивоварова, Наталі Могилевської

У вівторок Приходько бажано виділити час, щоб прогулятися з чоловіком та дітьми на свіжому повітрі. Весняна природа надасть сил та упевненості в завтрашньому дні. А ввечері бажано усамітнися з коханим чоловіком і подарувати одне одному приємні хвилини спілкування.

Гороскоп на 23 квітня 2024 року для Артема Пивоварова

Виконавець народився під знаком Рака, тож йому у вівторок краще вдатися до глибокого самоаналізу. Накопичений останніми днями стрес потребує розслаблення й релаксу. Вечір краще провести вдома, де можна заспокоїтися й не думати про негатив.

Гороскоп на 23 квітня 2024 року для Насті Приходько, Артема Пивоварова, Наталі Могилевської

23 квітня обов’язково прислухайтеся до всіх пропозицій, які висувають довколишні. Велика ймовірність того, що одна з них виявиться доволі привабливою й успішною в майбутньому.

Гороскоп на 23 квітня 2024 року для Наталі Могилевської

Артистка-Лев цього дня має займатися тим, що їй вдається найкраще, – творчістю. Якщо започаткувати новий проєкт, він буде вдалим. Втілення задуманого в життя вийде точнісінько так, як Могилевська запланує собі.

Гороскоп на 23 квітня 2024 року для Насті Приходько, Артема Пивоварова, Наталі Могилевської

Гороскоп на 23 квітня 2024 року попереджає: домашня атмосфера потребує втручання. Залагодити справи можна, зайнявшись спільним хобі. Улюблена справа сприятиме збереженню балансу та енергії в родинному колі.

Нові статті

Схожі статті

Тіна Кароль назвала співака з найкращим голосом у всій Україні: він її зачарував, і вона цього не приховує

Тіна Кароль назвала імʼя популярного українського співака, який вразив її дівоче серце своїм неймовірним тембром голосу. Заради цього голосу артистка навіть наважилась заспівати із ним дуетом.

“Я не заробляв”: Тімур Мірошниченко зізнався, що раніше він жив за рахунок дружини, з якою у нього 4 дітей

Тімур Мірошниченко є успішним чоловіком, але щоб до цього прийти він мав певні складнощі: чому шоумен жив за рахунок своєї дружини Інни, з якою понад 6 років разом.

Величезна тераса, басейн та дизайнерський інтерʼєр: Лілія Ребрик показала, як виглядає її розкішний маєток

Незважаючи на власну квартиру в Києві, телеведуча Лілія Ребрик надає перевагу заміському будинку: як виглядає двоповерховий маєток із величезною територією?

Українська Леді Гага “ризикує” стати тещею: донька Камалії Мірабелла вже має залицяльника – хто він (ФОТО)

Співачка Камалія знов поїхала на зустріч із доньками-двійнятами. 10-річні Мірабелла та Арабелла зраділи смаколикам від мами. Згодом зʼясувалось, що в однієї із сестер… зʼявився залицяльник. Хто це?