Гороскоп на 30 квітня 2024 року для Санти Дімопулос, Ганни Саліванчук, Лесі Нікітюк: треба стерегтися

Гороскоп на 30 квітня 2024 року підготував для Санти Дімопулос, Ганни Саліванчук, Лесі Нікітюк чимало цікавинок: головне, щоб зірки зуміли правильно розпорядитися шансами, які надає їм зодіак.

Гороскоп на 30 квітня 2024 року для Санти Дімопулос

Гороскоп на 30 квітня 2024 року для Тельця, яким є Санта, пропонує влаштувати родинне свято. Звісно, запросити чоловіка не вдасться після розлучення, але з дітьми можна повеселитися досхочу. Зробити це краще на свіжому повітрі, якщо дозволяє еміратська спека.

Гороскоп на 30 квітня 2024 року для Санти Дімопулос, Ганни Саліванчук

Оскільки самотній Дімопулос доведеться самотужки поратися з фінансами, у вівторок настав час помізкувати, в який проєкт краще інвестуватися, аби мати стабільний чималий дохід.

Гороскоп на 30 квітня 2024 року для Ганни Саліванчук

Теж розлучена Саліванчук народилася під сузір’ям Лева, тому мріє весь час бути в центрі уваги. 30 квітня якраз надасться така можливість. Якщо Ганні вдасться провести переговори на вищому рівні, то професійний зріст при цьому гарантовано.

Гороскоп на 30 квітня 2024 року для Санти Дімопулос, Ганни Саліванчук

Спортом у вівторок, як і в решту днів тижня, слід позайматися обов’язково. Одначе слід бути дуже уважною, оскільки цього дня високий рівень травматичності. Тож, якщо поводитися нерозважливо, є шанс замість покращення здоров’я різноманітними вправами опинитися на лікарняному ліжку.

Гороскоп на 30 квітня 2024 року для Лесі Нікітюк

Терезам, до яких належить телеведуча, доведеться трішки помізкувати над прийняттям рішення. Якщо воно буде правильним, то небесні світила посприяють подальшому просуванню в професійній сфері.

Гороскоп на 30 квітня 2024 року для Санти Дімопулос, Ганни Саліванчук

Гороскоп на 30 квітня 2024 року обіцяє Лесі й романтичну складову. Саме на часі провести вечір гармонійно, з відвертими розмовами та щирими почуттями. Подібна інтимна вечеря допоможе налагодженню взаємин.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?