Гороскоп на 4 травня 2024 року для Мамаріки, Олени Тополі, Віри Брежнєвої: за певних умов будуть нові пісні

Гороскоп на 4 травня 2024 року підготував для MamaRika, Олени Тополі, Віри Брежнєвої безліч важливих проєктів, але щоб їх започаткувати, доведеться залучити чимало внутрішніх сил.

Гороскоп на 4 травня 2024 року для Мамаріки

Зірковий гороскоп на 4 травня 2024 року пропонує співачці, яка належить до знаку Овну, взяти ініціативу у власні руки. Тільки таким чином удасться перетягнути увагу впливових людей на свій бік, що буде запорукою вдалого амбітного проєкту.

Гороскоп на 4 травня 2024 року для MamaRika, Олени Тополі, Віри Брежнєвої

Зі своєю другою половинкою, з якою останнім часом виникає купа непорозумінь, Насті краще поводитися з максимальною обережністю. Шлях до повернення гармонії в стосунки буде нелегким. Можливо, він розпочнеться саме цього дня, призвівши надалі до позитивних результатів.

Гороскоп на 4 травня 2024 року для Олени Тополі

Тельцям, в сузір’ї яких народилася артистка, емоції бажано приструнити. Неконтрольовані спалахи енергії можуть завадити в спілкуванні з новими знайомими, від яких залежить багато дечого на майбутнє.

Гороскоп на 4 травня 2024 року для MamaRika, Олени Тополі, Віри Брежнєвої

Увечері до Олени може насунути Мельпомена з новою піснею. Аби не пропустити зустріч із нею, слід налаштуватися на зустріч із прекрасним – зручненько вмоститися в тиші й помедитувати.

Гороскоп на 4 травня 2024 року для Віри Брежнєвої

Зірковий гороскоп на 4 травня 2024 року для співачки, яка народилася під знаком Водолія, підготував серйозний іспит. У цей день Віра має реалізувати креативний проєкт. Але його успіх залежатиме від вміння йти на несподіваний експеримент.

Гороскоп на 4 травня 2024 року для MamaRika, Олени Тополі, Віри Брежнєвої

З іншого боку слід виділити час, щоб розібратися з доходами й витратами. Можливо, бюджет вимагає коригування в певний бік. Тож треба урівноважити всі моменти, щоб потім не страждати через власну нерозважливість.

Нові статті

Схожі статті

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.