Подружжя в Колумбії під час розлучення ділило не дітей, а собаку: суддя визнав тварину членом сім’ї

Все у житті Симони було добре, допоки господарі собаки не надумали розлучитися. Чотирилапа тварина була однаково прив'язана до чоловіка й жінки, тож розставання вплинуло на неї негативно.

Колумбійська пара Джадер Кастано та Ліна Очоа жили у мирі та злагоді певний час. Взяли цуценятко, з якого виросла гарна собака. Симона однаково любила своїх хазяїв, тому коли вони розлучилися і роз’їхалися, ніяк не могла втямити, що сталося, і страшенно заскучала.

Ображена на чоловіка Ліна вирішила хоч якось досадити колишньому. Тому суворо заборонила спілкуватися з Симоною, яка залишилася жити з нею. Жінка оформила опіку над чотирилапим другом. І хоча законом передбачалися відвідини Джадером Симони та ігри з нею, Очоа заборонила колишньому благовірному переступати поріг її оселі.

Суд визнав собаку членом родини немов дитину

Джадер теж сумував за хвостатою улюбленицю. У нього навіть пропав апетит через неможливість погладити собачку по мордочці. Бачачи, що тварина теж переживає справжній стрес через відсутність спілкування з ним, чоловік вирішив діяти рішуче.

Кастано подав на колишню дружину до суду з вимогою зняти заборону на спілкування з собакою. Колумбійський суддя уважно поставився до справи, вивчив усі матеріали та дійшов висновку, що собака – такий же член родини, як син чи донька.

Суд визнав собаку членом родини немов дитину

Суддя визнав за позивачем повне право бачитися з Симоною, оскільки розлука з улюбленим господарем призводить до отримання собакою емоційної травми. Невідомо, чи стало тваринці після цього легше.

Вона сидить цілими днями біля порогу в очікуванні відвідин Кастано, радісно грається з ним протягом кількох годин, а потім знову сумує. До цього ніхто в Колумбії не ототожнював домашню тварину з дитиною. Але тепер суд Боготи створив прецедент, яким можуть скористатися й інші родини, що ніяк не можуть поділити своїх улюбленців.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.