Котики не завжди гуляють самі по собі: можуть подружитися з іншими видами тварин – з коровою чи собакою

Зазвичай тварини різних видів або ворогують між собою, або ставляться байдуже до присутності один одного. Та бувають і винятком із правил. Ці котики особливо здивували.

Кіт і корова

На фермі в Індіані раптово потоваришували корова Херші та кіт Ріс. 35-річна власниця Сенді Пауелл ніяк не нарадіється на цю парочку. Вони нерозлучні вже більш як рік. До решти годованців ферми – коней, віслюків, собак – Херші та Ріс байдужі.

Коти здатні подружитися з коровами та собаками

Кіт і корова, щойно побачать одне одного, обов’язково підходять привітатися й труться носами. Корівчина, коли була маленьким телям, втрапила на ферму й розгубилася за незвичних обставин. А кіт пішов на контакт, то Херші швидко адаптувалася на новому місці.

Вони частенько обідають разом, граються та навіть сплять у сараї. Корівчина, немов турботлива матуся, облизує товариша шорстким язиком, а він з цікавістю споглядає за подругою.

Коти здатні подружитися з коровами та собаками

Сенді започаткувала сторінку в Інстаграмі, де публікує новини з життя дивної парочки. Кіт та корова вже набрали купу підписників, які не лише споглядають за життям тварин, але й обговорюють це у груповому чаті.

Кіт і цуценя

Постійним війнам між котами й собаками присвячено купу мультфільмів та анекдотів. Собаки, щойно побачать муркотунів, відразу ж влаштовують перегони, а тим нічого не залишається, як рятуватися на деревах чи інших узвишшях.

Але трапляються такі екземпляри, що випадають зі спільного уявлення. Якось хазяйка дуже сильно здивувалася, побачивши кота й цуценя під однією спільною ковдрою. До цього жінка шукала тваринок повсюди й не могла втямити, куди вони поділися. Отже, котячо-собача дружба таки існує.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.