Щастя не в зрості: подружжя карликів народило трьох дітей попри негативні прогнози лікарів

Подружжя з Австралії, маючи певні генетичні аномалії, на думку лікарів, не повинно мати дітей. Та мініатюрна парочка стала батьками тричі – дівчата успадкували хворобу, а хлопчик нормальний.

Чарлі народилася з карликовістю через вроджене генетичне захворювання. У Каллена була така ж проблема. Двоє людей-малюків побралися у 2012 році й понад усе мріяли про поповнення в родині.

Лікарі категорично забороняли жінці вагітніти, та вона не послухалася. Звісно, Чарлі та Каллен переживали, що первістку передасться їхнє захворювання. Шанси дитинки народитися здоровою були 1 до 3. На жаль, дива не сталося. Дівчинка успадкувала карликовість.

Карликове подружжя народило трьох дітей

Медики взагалі лякали, що маля може померти під час пологів, та воно вижило. Вагітність у Чарлі протікала, на диво, легко. Тільбі поставили діагноз – ахондроплазія. З такою хворобою дитина не могла мати нормальний людський зріст.

Карликове подружжя народило трьох дітей

Усе решта в дівчинки було абсолютно нормальним. Надалі у неї можливі проблеми з хребтом, але зараз усе гаразд. Окрилені успіхом Чарлі з Каллен у 2018 році вирішили повторити експеримент. Друга дівчинка теж успадкувала ахроматичну дисплазію. Й цього разу жінка легко виносила й народила.

Карликове подружжя народило трьох дітей

За 2 роки подружжя вирішило завести третього малюка. Все було не настільки райдужно, як раніше. Чарлі постійно страждала на токсикоз. Їй було настільки дискомфортно, що вагітна жінка ледь не непритомніла.

Та всі страждання жінки вмить забулися, коли медики сповістили радісну новину – хлопчик народився абсолютно нормальним і, коли виросте, буде стандартного зросту. Батьки поки що не уявляють, як уживатимуться в одній оселі з велетнем серед їхнього лялькового царства.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.