Загубленого 4 роки тому песика господарі й не сподівалися побачити: лише випадковість призвела до зустрічі

Родина, загубивши собаку, довго переживала за свого улюбленця. Де він, чи не голодний, чи добрі господарі йому дісталися? Врешті зважилися завести нову тваринку й подалися до притулку. А там…

Ця дивовижна історія трапилася в американському штаті Флорида. Чотири роки тому в одній родині пропав собака. Улюблену домашню тварину довго розшукували по довколишніх вулицях, але безрезультатно.

Втративши надію на повернення Допі остаточно, було вирішено завести іншого годувальника. На цей раз вирішили взяти з притулку для тварин кошенятко. Тато й мама вибрали час, щоб навідатися туди, де мешкають бездомні тваринки.

Щасливе повернення додому загубленої домашньої тварини

Стали в чергу з охочих подарувати свою любов нещасним котикам та песикам. І тут чоловік звернув увагу, що на прогулянку вивели собаку, як дві краплі води схожого з їхнім зниклим улюбленцем.

Американець покликав песика на прізвисько. І сталося диво – той відгукнувся! Це і справді був їхній Допі. На таке щастя ніхто з домашніх не міг і сподіватися. До притулку пса привів незнайомець, сприйнявши його за бездомного.

Звісно, про кошеня більше мова не йшла. Щаслива родина возз’єдналася зі своїм собакою. Допі теж несамовито радів поверненню додому.

Котяча історія

Власникам домашніх тварин настійливо радять чіпувати їх, щоб не встряти у халепу, подібну до історії з Допі. Таким чином буде набагато легше ідентифікувати домашнього улюбленця.

Щасливе повернення додому загубленої домашньої тварини

До притулку привезли кількох кошенят. Перед стерилізацією ветеринар помітив, що в одного з малюків є мікрочіп. Виходить, тваринка має господаря. Сфотографував котика й написав про нього у Фейсбуці. Невдовзі до притулку завітав хазяїн кошеняти та забрав маля, що заблукало, додому.

Нові статті

Схожі статті

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?