Голодний єнот поцупив щойно доставлену піцу та майже “попався”: злодюжка потрапив на відео і став зіркою

Господарям, що замовили цю піцу, варто було б якнайшвидше забрати закуску, щоб вона не потрапила до лап нахабного єнота. Втім, тепер записана на відео "крадіжка" смішить користувачів Інтернету.

Ракун, або ж єнот-полоскун – поширений на американському континенті рід нічних ссавців, що відомі своєю пухнастою та характерно забарвленою шерстю, а також нахабною поведінкою. Вони не соромляться підходити до людей, жебрачити або ж просто красти в них їжу. В США доволі часто можна зустріти єнотів у смітнику біля будинку, чи, як у випадку на відео, за крадіжкою їжі з сервісів швидкох доставки.

Нахабний єнот поцупив щойно доставлену піцу з ґанку: камера записала “злочин”. Кумедне відео

На жаль, власники будинку і камер, на які було записано “крадіжку”, не встигли забрати щойно доставлену до ґанку піцу – і нічний злодюжка не забарився. Навряд чи він зволікав, коли побачив, що зірвав такий “джекпот”, і одразу ж узявся за задумане.

Спочатку тваринка стягнула верхню коробку на підлогу, і навіть озирнувся по бокам, щоб упевнитися в тому, що його ніхто не застукає. А потім нахабний єнот не тільки поцупив піцу, а й поваляв її по ґанку, перш ніж схопитися за їжу цупкіше та почати їсти. Навіть якщо він не вкрав і не з’їв увесь смаколик, піца вже полежала на брудній підлозі, і їй світить дорога лише до смітника.

Цікаві факти про єнотів:

Дуже вправні лапки тварини дають йому не лише повний контроль над їжею, а й можливість щось поцупити, відкрити дверцята клітки чи витягнути якусь дрібничку з людської кишені. Також заради смаколика вони готові на все, тому доволі непогано піддаються дресируванню – люди навчили єнотів плескати в долоні та танцювати за невелику винагороду.

Єноти-полоскуни швидко зрозуміли, що жити в місті набагато легше, ніж виживати у дикій природі – тому з радістю оселяються в смітниках і парках. Їм дуже зручно займатися “жебрацтвом”, “крадіжками” та іншим шкідництвом.

Нові статті

Схожі статті

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?