Песик хотів стягнути смаколик зі столу, поки господиня готує, проте тільки наївся борошна: смішне відео

Багато власників песиків знають, що пухнастики полюбляють підцапати щось смачненьке зі столу. Багато таких ситуацій потрапляють на відео та стають вірусними в мережі, як і те, що ми покажемо далі.

Песик на прізвисько Гарнер дуже зацікавився кулінарним процемом, але не для того, щоб навчитися готувати. Собака хотів просто поцупити смаколик, але зміг лише облизати припорошену борошном стільницю. Але судячи з того, що Гарнер старанно продовжував це робити – звичайне борошно йому смакувало.

Пес хотів поласувати смаколиком, який готує господиня, та натомість наївся борошна (відео)
Пес хотів поласувати смаколиком, який готує господиня, та натомість наївся борошна (відео)

Сталося все це у домі свекрухи авторки відео – песик почав лизати стільницю та руку жінки, поки та вчила готувати невістку печиво-вертушки з картоплі на День Подяки. Власниця пса зазначила, що до цього він ніколи не облизував стільниці.  Жінка, для якої і був зроблений цей “майстер-клас”, так і не визначилася – це було мило, смішно чи огидно. Все ж вона вирішила записати поведінку песика на відео, щоб потім показати чоловіку та посміятися разом.

Передбачаючи всі коментарі про антисанітарію – вони помили стільницю після цього і наказали собаці більше так не робити, бо, все ж, це огидно. Втім, користувачі мережі розділились на два табори – одні називали це відео причиною, чому не можна їсти смаколики, приготовані малознайомими людьми, адже собача слина – це ще не найстрашніше, що там може опинитися. Інші ж сміялися з поведінки песика, що ледь дотягувався до омріяного борошна і старанно його злизував.

Ветеринари переконують, що якщо собака не має алергію на пшеничні продукти та глютен, то проблем після споживання невеликої кількості борошна не має виникнути, тільки підвищене відчуття спраги. Якщо все ж у пухнастика проявляються ознаки отруєння – блювота, діарея та втрата апетиту, – варто показати улюбленця ветеринару. Але все ж, утримайтеся від частувань собаки борошном, адже воно не несе ніякої користі.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.