Хлопці-близнюки одночасно зробили пропозицію дівчатам-близнятам: чи склалися ці дві дивовижні подружні пари

Народження близнят – річ доволі рідкісна. Та коли хлопчики-близнюки підростають і раптово закохуються у дівчат-близняток – це взагалі дивина. Тим часом подібне іноді буває у житті.

Саме таке трапилося в Бразилії з сестричками Ларіссою та Летісією Лазарін, які самі схожі одна на одну як дві краплі води, ще й вийшли заміж за братів-близнюків Лукаса та Філіпе Орсато. Слід відзначити, що дівчата хоч і заміжні, та своїх чоловіків іноді плутають.

Близнюки одружилися з близнятами

Частенько трапляється таке, що Ларісса сприймає за благовірного чоловіка сестри Філіпе або навпаки. Дівчина поскаржилася в TikTok:

“Коли я дивлюся на іншого, я розумію, що це мій хлопець”.

Натомість Філіпе впевнений, що ніколи не сплутає свою Летіцію з її сестрою, адже вона трішки нижча на зріст, має відмінну від сестри ходу, розмовляє по-іншому та й виглядає особливо.

Ларісса теж вчиться розрізняти братів, адже вони за характером зовсім інші люди. До того ж відрізняються татуюванням. І хоча брати носять однакові зачіски й бороди, сестрам ще не доводилося цілувати не свого коханого.

Близнюки одружилися з близнятами

Освічення брати Орсато робили дівчатам в один день. Вбралися в однакові сорочки, штани та кросівки, стали на одне коліно та попросили руки й серця коханих. Був час, коли всі четверо мешкали разом, тож мали можливість вивчити один одного досконало, щоб ніколи не заплутатися.

Генетики відзначили, що коли в обох пар з’являться діти, вони будуть не як двоюрідні брати чи сестри, а як рідні, бо матимуть однакові суміші ДНК. Таке явище в науці називається “четвертинними близнюками”.

Вони матимуть більше спільного генетичного матеріалу, ніж їхні батьки, тож складатиметься враження, начебто народилися від рідних братів та сестер, хоча їхні батьки такими насправді не є.

Нові статті

Схожі статті

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?