“Їде маршрутка”: хлопчик покатав сільських звірят в іграшковій машині і став зіркою соцмереж

Коли мрієш бути водієм маршрутки — можна втілити цю мрію вже з дитинства. Ось як цей кумедний хлопчина в ковбойському капелюсі. Подивіться прямо зараз кумедне відео в матеріалі "Один Факт".

В кожного з нас в дитинстві була своя найзаповітніша мрія. Хтось бажав працювати лікарем і тому при будь-якій нагоді і за допомогою підручних інструментів лікував усіх, хто попадеться – від власної ляльки до домашньої кішки чи собаки.

Дехто з діточок мріяв бути банкіром і тому рахував вигадані грошики, роль яких виконували листячка з дерев.

Хлопчина з наступного відеоролику, імовірно, діже мріє бути водієм маршрутки. Тренуватись і готуватись до цієї важливої професії він почав ще з дитинства.

Отримавши в подарунок іграшкову машинку з довгим причепом, молодий козак у солом’яному капелюсі з широкими полями всівся за кермо і запросив у подорож незвичних пасажирів. До причепу посвядались дві темненькі курки з червоними гребінцями, три кролики — руденький, білий та попільний, а ще – зелений папуга.

Хлопчина тримався за кермом доволі вправно і жодного разу не порушив правил дорожнього руху. Щоправда, сидячих місць у першій в його житті маршрутці не вистачило для декількох пасажирів. І тому величезному гусю та вівці довелось бігти поряд.

Цікаво, що звірята в імпровізованій маршрутці навіть ні не поворухнулись, щоб вистрибнути. Схоже на те, що ця поїздка їм прийшлася до вподоби.

Кожен з пасажирів сидів на відведеному для нього місці і поглядав навколо. Маленький водій доїхав на своєму транспортному засобі до найближчого паркану, яким був огороджений сусідський будинок, вправно розвернувсь і помандрував назад.

Невеличка екскурсія для сільських звірят вдалась на славу, а маленький водій став справжньою зіркою соціальних мереж і отримав від глядачів у TikTok чимало позитивних відгуків. Багато хто з користувачів пожалів гуся, якому не вистачило місця у дитячій маршрутці.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.