Найтовстіша та найщасливіша білка підточила прикраси з гарбузу на ганку, але господиня на неї не в образі

Білочка перетворилась на пухнастий шар, коли з'їла усі гарбузи, які господиня залишила на ганку як прикрасу. Подивіться, якою стала ця руда красуня — світлини вже в матеріалі від "Один Факт".

Жіночка на ім’я Ерін Зак вирішила прикрасити свій ганок біля оселі… величезними гарбузами, які виросли в неї на городі. Але святковий колорит проіснував зовсім недовго. Ідея з яскравими гарбузами сподобалась не лише самій Ерін та її сусідам. Величезні ягоди прийшлись до смаку одній ненаситній білці.

 

Білка принадилася гризти гарбузи на ганку, які слугували прикрасою
Білка принадилася гризти гарбузи на ганку, які слугували прикрасою

 

Ерін помітила, що в гарбузиках стали з’являтись невеличкі отвори – ніби хтось їх гриз, поки господиня була відсутня вдома. Жіночка не придала цьому великого значення і майже зовсім не засмутилася. Навпаки, вона вирішила доповнити цей декоративний елемент свічками, які вставила прямісінько у отвори, зроблені якимось невідомим гризуном.

Як зізнається сама Ерін — їй потрібно дуже багато часу задля того, аби на щось розлютитися. Звісно, її трохи дратував безлад, який накоїла таємнича тваринка навколо її інсталяції з гарбузами. Але насправді в цьому безладі не було взагалі нічого особливого.

Поїдання гарбуза ніяк не припинялися, а Ерін ніяк не вдавалося застати винуватця на місці. Але одного разу дівчина прийшла з роботи раніше і… все ж помітила злочинця. Точніше — злочиницю. Це була найтовстіша та найщасливіша білка, яку господиня будинку коли-небудь бачила.

Ерін вдалося впіймати найтовстішу білку, яка їла її гарбузи
Ерін вдалося впіймати найтовстішу білку, яка їла її гарбузи

Ерін зізналась, що спочатку навіть прийняла величеньке звірятко за бабака. Те, що це – злочинець, який погриз усі її прикраси з гарбузів — дівчина навіть сумнівів не мала.

Незважаючи навіть на свої велетенські розміри, а також те, що білка з’їла майже усі запаси гарбузів у Ерін – тваринка повернулась і наступного дня. Це і не дивно, бо зимові холоди змушують робити запаси і добре від’їдатися. Ця білка, схоже — дуже хазяйновита і точно знає, як шукати смачні запаси їжі взимку.

 

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.