А нареченого на весілля запросити забули: весільні казуси, коли наречена залишається сам-на-сам із гостями

Іноді дівчата настільки сильно воліють вийти заміж, що ладні йти під вінець навіть без нареченого. Подібні казуси, звісно, не призводять ні до чого хорошого. Тож не повторюйте.

Наречена не дочекалася освічення

Закохана юнка замовила весільну церемонію на полі для гольфу, на якому грає її обранець. Декоратори встановили арку для обітниці в коханні, навіть не підозрюючи, що дівчина забула сповістити про намір одружитися свого бойфренда.

Весілля зіграли без нареченого

Молодик прийшов на стадіон з наміром пограти, а втрапив на… власне весілля. Побачивши гарно вбрану наречену біля вівтаря, чомусь не зрадів, а навпаки розлютився. Тож дівчина в білій сукні та вельоні того дня дружиною так і не стала.

Нареченого замінив брат

Ця пара якраз воліла стати чоловіком та дружиною. Та оскільки наречений перебував за кордоном і не міг своєчасно отримати візу, заплановане весілля відкладали двічі. Утретє він знову не зміг приїхати.

Весілля зіграли без нареченого

Тому було вирішено, що у шлюбній церемонії замість нареченого постане його брат. Такого дивного весілля організатори ще ніколи не бачили. Особливо веселитися нікому не хотілося. Схоже, що цього шлюбу прагнула дівчина, а от її обранець – ні.

Не знайшла нареченого

Ще одна дивачка зо два десятиліття поспіль відкладала гроші на весільну церемонію. Та за цей час так і спромоглася зустріти чоловіка, гідного її руки й серця. Не пропадати ж грошам, вирішила 42-річна жінка і вийшла заміж сама за себе.

Весілля зіграли без нареченого

Наречена придбала собі обручку з діамантом, вбралася у шикарну білу сукню, запросила 40 гостей. Все пройшло на найвищому рівні. Звісно, церемонія відбулася неофіційно, але жінка залишилася вдоволеною – її мрія врешті збулася.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.