Брати гребінець до рук – марна справа: 3-річна дитина з народження має синдром нерозчесаного волосся

Розчесати волоссячко своїй 3-річній донечці мамі не під силу. У дитини розвинувся синдром нерозчесаного волосся, і якщо спробувати зібрати пасма у хвостик, вони відразу ж ламаються.

За життям дивної дівчинки Лейли Девіс можна спостерігати в Інстаграмі. Батьки 3-річної дитини регулярно виставляють світлини, де в доні на голові зачіска у вигляді кульбабки.

Насправді мешканка міста Грейт-Блейкенем, що у Великобританії, страждає на синдром нерозчесаного волосся. Схоже, щось подібне було в дитинстві з Борисом Джонсоном та Альбертом Ейнштейном.

Дівчинка з синдромом нерозчесаного волосся

Довкілля дало Лейлі прізвисько Пухнастик. Пасма у дівчинки кучеряві та настільки сухі, що їх неможливо розчесати гребінцем. Якщо спробувати зібрати волосся у хвостик чи заплести кіски, воно просто ламається.

Ця відмінність не заважає дівчинці спілкуватися з однолітками в дитсадочку. Лейла, попри відмінність від інших дітей, є дуже жвавою, веселою та активною. Залюбки співає та танцює, намагаючись робити балетні па.

Дівчинка з синдромом нерозчесаного волосся

Звісно, дівчинка привертає увагу оточення до своєї особи. Мама Шарлотта стежить, щоб ніхто зі сторонніх не торкався донечки. Адже багатьом кортить помацати дивну шапку волосся.

Англійка сподівається, що кучерики в Лейли відростуть настільки, що їх врешті можна буде зібрати докупи. Поки що це просто неможливо зробити. Дівчинка досягла того віку, коли починає ставити чимало запитань батькам щодо своєї відмінності від решти дітей.

Дівчинка з синдромом нерозчесаного волосся

Тож Шарлотті доводиться пояснювати, що пасма в Лейли особливі – доволі крихкі, легко ламаються. Тому зробити зачіску, як у подружок, поки що просто неможливо. Надалі вона ще буде гордитися своєю відмінністю, перетворивши її з недоліку на власну фішку.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.