Ворона вивчила котячу мову і тепер завжди їсть досита: мудра пташка насмішила соцмережі своїми здібностями

Кумедна історія за участю сірої ворони трапилась на ґанку одніϵї приватної оселі. В будинку жила господиня із котами. І вона завжди годувала їх кормом, як тільки пухнасті мешканці починали нявкати.

Одна розумна і мудра ворона вирішила здобути собі харчі незвичним шляхом. Сіра пташка побачила біля одного будинку цікаву картину. Спочатку в цю оселю переїхала нова господиня. Звали її Несліхан Оранчі. Трохи оговтавшись після переїзду та розпакувавши численні пакунки — жінка вирішила зробити добру справу і… погодувати місцевих вуличних кішок.

Згодом це стало щоденною традиціϵю. Несліхан наповнювала миски щоранку котячим кормом, встановивши їх на ганку. Пройшло трохи часу та вуличні кішки засвоїли одну простеньку істину: щоб отримати смачний корм від господині — потрібно лише нявкнути гучніше. Хвостаті стали сприямати цей гостинний будинок своїм притулком. Пухнасті гості по декілька разів на день відвідували ґанок, на якому були встановлені мисочки із кормом.
Якщо кішки бачили, що миска порожня — вони в той же час голосно нявкали. Господиня, почувши цей сигнал – відразу виходила та наповнювала порожні миски кормом.

Несліхан Оранчі й не підозрювала, що за її такими простими діями стежить хитра сіра ворона. Мудра пташка теж дуже хотіла поласувати котячим кормом. Їй навіть сподобалося тягати той корм з мисок. Але проблема полягала у тому, що пташці діставалось його зовсім замало — бо котики усе зʼїдали.

Спостерігала ворона, спостерігала… А потім вирішила діяти. І як занявчить — на увесь ґанок. Господиня, почувши знайомий сигнал, відразу вийшла на двір. Але жодного кота там не побачила.

Несліхан озирнулася й побачила на бильцях ґанку сіру ворону. Пташка пильно дивилась прямо на неї та ніби випрошувала щось поїсти. Дівчина, звісно — не повірила, що птах може розмовляти по-котячому. Але вирішила погодувати кмітливу ворону.

Ворона навчилась нявкати, немов кішка  заради корму
Ворона навчилась нявкати, немов кішка, заради корму

Коли ворона поглинала частування — вона, за словами господині оселі, ревіла і клекотала, немов кішка. Несліхан Оранчі вирішила, що таким чином птах забезпечуϵ власну безпеку. Адже при такому клекоті жодна кішка до неї точно не наблизиться.

Крім того, добра господиня зізналась, що ця історія з вороною змусила її замислитися. Адже котам для того, щоб навчитися видавати певні звуки – знадобились тисячі років. Сіра ворона змогла вивчити ці звуки за декілька місяців, а то і днів.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.