Безцінний подарунок для мільйонера: 9-річний хлопчик сплутав багатія з безхатьком і подарував йому долар

Успішний бізнесмен Метт Бусбіс, якому вдалося побудувати статки на сотні мільйонів доларів – розповів про подарунок, який став для нього ціннішим за ці мільйони.

Одного разу успішний бізнесмен Мет Бусбіс, що зміг сколотити мільйонні статки – розповів про подарунок, що став для нього більш цінним, аніж зароблені мільйони. Цим презентом став презент у вигляді одного долара від 9-річного хлопчика Келвіна Елліса. Бізнесмен-мільйонер розповів, чому саме цей долар став для нього більш цінним, аніж власні мільйони.

В один із ранків в офісі Метта Бусбіса спрацювала пожежна сигналізація. Мільйонер під час тривоги вийшов на вулицю, аби випити смачної кави. Бізнесмен пішов у внутрішній дворик, аби там тихенько помолитися.

Саме там до підприємця підійшов 9-річний Келвін і простягнув йому 1 долар. Хлопчик прийняв мільйонера за безхатька і поділився тими маленькими грошима, які в нього були.
Цей жест щедрого маленького чоловіка, який сам мав лише долар за душею – глибоко зворушив багатого бізнесмена.

Сплутав багатія з безхатьком і подарував долар: історія 9-річного хлопчика, яка облетіла увесь світ
Сплутав багатія з безхатьком і подарував долар: історія 9-річного хлопчика, яка облетіла увесь світ

Метт був настільки вражений добротою Келвіна, що вирішив запросити його на сніданок. Чоловік звʼязався із батьком хлопчика і запросив маленького джентльмена провести 40 секунд шопінгу у своєму магазині спортивних товарів.

Келвін обрав для себе новенький велосипед, але зазначив – найбільшою радістю для нього була допомога іншим людям.

Ця коротенька історія – нагадування про те, що справжнє багатство полягає зовсім не в грошах, а в доброті та щедрості людській. Вчинок маленького Келвіна надихнув не тільки бізнесмена-мільйонера, але й багатьох інших. Люди побачили, що навіть малесенький жест може мати величезне значення.

Ця зустріч змінила життя і хлопчика, і мільйонера, який зміг відновити віру в людство. Маленький Келвін зрозумів, що найбільша в житті радість — це віддавати та бути щедрим.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.