Власниця із котом обмінялись ролями: як чотирилапий друг ледь не спалив будинок – що йому за це буде?

У житті всяке буває з необережності, особливо, коли це стосується домашніх улюбленців - як котик мало не залишив свою власницю без будинку? Подробиці.

В одній з історій, що трапилася в Мічигані, домовласник зміг уникнути серйозної трагедії після того, як його духовка загорілася вночі. За інформацією пожежної служби, причиною інциденту став кіт, який випадково активував режим самоочищення побутового приладу.

Пожежники з Альміри отримали повідомлення про загоряння вночі. В ході розслідування з’ясувалося, що домашня тварина, перебуваючи в будинку, перевела духовку в режим, призначений для очищення, що і стало каталізатором пожежі. На щастя, вогонь не вийшов за межі духовки, а детектори диму вчасно розбудили мешканців.

Кіт увімкнув вночі духовку і ледь не спалив будинок
Кіт увімкнув вночі духовку і ледь не спалив будинок

Сім’я, яка мешкала у цьому будинку, була добре підготовлена до надзвичайних ситуацій, адже мала під рукою вогнегасник, який вдалося використати для гасіння полум’я до того, як воно встигло поширитися. Пожежна служба підкреслила важливість наявності справних димових сигналізацій та вогнегасника. Цей інцидент став наочним прикладом того, як правильно підготовлені дії можуть запобігти серйозним наслідкам у надзвичайній ситуації.

В одній із соціальних мереж Браян Адамс поділився фотографією плити, що була сильно пошкоджена внаслідок незвичайного інциденту. На знімку можна було побачити обвуглену поверхню, а також розплавлені частини. Адамс звернув увагу на дві кнопки, на які, ймовірно, випадково наступив його кіт. Він висловив своє невдоволення, вважаючи, що конструкція плити має суттєві недоліки.

Кіт увімкнув вночі духовку і ледь не спалив будинок
Кіт увімкнув вночі духовку і ледь не спалив будинок

Адамс також розповів, як його пухнастий улюбленець спричинив пожежу. Вранці, коли він готував бекон, вирішив поставити сковороду в духовку, щоб уникнути забруднення від жиру. У результаті, коли кіт активував режим самоочищення, ситуація вийшла з-під контролю. На його думку, якщо б кіт просто забруднився жиром, це було б набагато меншою проблемою, ніж те, з чим йому довелося зіткнутися після інциденту.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.