Чемно їхав у трамваї і дивився у вікно на пасажирському сидінні: пес став зіркою Дніпра і Мережі (Відео)

Екскурсії Дніпром із пухнастим гідом – це реальність. Рудий пес проїдеться разом із вами трамваєм за невеличку плату. Лише одна сосиска – і цікавий день в дніпровському трамваї вам забезпечено.

В одному із трамваїв українського міста Дніпра помітили незвичайного пасажира. Рудий песик невідомої породи всівся на вільне кріселко, оббите синьою тканиною та із сумом дивився у віконце, проїжджаючи повз пусті дніпровські вулиці. Невідомо, про що думав цей красень – але інший пасажир, що зняв його на відео, зробив своє припущення.

На думку користувача – рудий чотирилапий улюбленець вирішив перевтілитись в екскурсовода. В його собачій голові під час поїздки трамваєм промайнули думки про те, що непогано було б створити… власне агентство із подорожей.

Песик цілком міг би стати чудовим трамвайним екскурсоводом, який би за невеличку плату у вигляді сосиски міг би супроводжувати мешканців та гостей Дніпра під час подорожей на місцевому комунальному транспорті.

Екскурсії Дніпром безкоштовно за сосиску – написав пасажир трамваю, якому вдалося зняти рудого песика на відео

Водночас у коротенькому повідомленні не було зазначено, куди саме направлявся чотирилапий пухнастик і чи їхав він разом з господарем або ж забрався в трамвай самостійно. Також невідомо, чи він заплатив за проїзд у транспорті чи вирішив проїхатися “зайцем”.

Кращий екскурсовод Дніпра: пес проїхався на пасажирському сидінні трамваю і став зіркою Мережі
Кращий екскурсовод Дніпра: пес проїхався на пасажирському сидінні трамваю і став зіркою Мережі

До речі, відео із рудим песиком було зроблене в трамваї № 1 декілька днів тому, а саме – 7 жовтня. Оскільки на його шиї не було повідця, то можна припустити, що господаря в цього красеня взагалі немає і він – просто безхатченко. Багато дніпрян, побачивши цю милу картину – зазначили, що собачка сховався в дніпровському трамвайчику від дощу.

В коментарях до кумедного відео користувачі пожартували, що цей рудий пасажир влаштувався працювати гідом і тепер поїздки містом стануть ще цікавішими.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.