Вона обрала бути щасливою: чому жінка кинула свого нареченого і одружилась з подружкою – все не так просто

Здавалося б, чоловік зробив пропозицію дівчині та ось-ось має бути весілля, але сталося зовсім не так, як гадалося - американка Кайла розповіла, як пішла від нареченого до подружки.

У лютому 2023 року Гаррі зробив пропозицію Кайлі під час походу. Хоч і вона мала до нього певні почуття і погодилася на одруження, але всередині неї зріло відчуття безвиході. Американка, яка почувала себе в пастці у стосунках із чоловіком, вирішила змінити своє життя, розірвавши заручини з ним і обравши новий романтичний шлях з подругою. Коли Кайла була заручена зі своїм партнером Гаррі, у її житті з’явилася Еріка і між жінками зав’язалася близька дружба.

Саме нова дружба Кайли з Ерікою змусила її замислитися про свої справжні почуття та бажання. Замість того, щоб залишатися в стосунках, які не приносили їй щастя, вона вирішила кинути Гаррі та почати нове життя з Ерікою. Кайла виявила, що почувається комфортно та спокійно поруч з нею, і це стало поштовхом до змін у її житті. Відтак, вона не лише отримала нову любов, а й пішла зі стосунків, які її стримували.

Жінка розповіла, як кинула свого нареченого і одружилась з подружкою
Жінка розповіла, як кинула свого нареченого і одружилась з подружкою

Через кілька днів Еріка розповіла Кайлі, що поцілувала жінку, і висловила бажання розлучитися зі своїм чоловіком, адже усвідомила свою орієнтацію. Це зізнання приголомшило Кайлі, викликавши у неї хвилю ревнощів до тієї жінки. Раптом вона усвідомила, що її почуття до Еріки були значно глибшими, ніж просто до подружки.

Незважаючи на спроби заперечувати ці емоції, між ними виникла особлива іскра, якої раніше не було. Вони почали фліртувати одна з одною, і при погляді одна на одну відчували невимовну енергію. Кайлі придумувала причини, щоб уникати близькості з Гаррі, адже в глибині душі усвідомлювала, що закохана, але не в свого майбутнього чоловіка.

Жінка розповіла, як кинула свого нареченого і одружилась з подружкою
Жінка розповіла, як кинула свого нареченого і одружилась з подружкою

Врешті-решт, вони усвідомили, що їхні почуття один до одного набагато глибші, ніж раніше вважалося. Це спонукало Кайлу ухвалити рішення про розірвання своїх заручин. Згодом між ними зав’язалися романтичні стосунки, які набрали обертів, і через півроку Еріка зробила пропозицію.

Тепер вони мріють про створення сім’ї за допомогою екстракорпорального запліднення. Кайла з теплотою згадує, як проходила церемонія: вона була наповнена квітами, і в залі знаходилися близькі родичі та друзі.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.