Американка Кора Дюк з Лас-Вегасу, яка була вагітною 12 років поспіль, стане бабусею у 40 років (Фото)

Багатодітна мама Кора Дюк з Америки до 40 років народила 8 дітей віком від 11 до 22 років. Жінка розповіла, чи мріяла про таку велику родину та як їй вдається підтримувати фігуру після пологів.

Кора Дюк – 40-річна американка із міста Лас-Вегас (штат Невада), яка зібрала сотні тисяч фанатів в соціальній мережі завдяки тому, що гарно розповідає про власне сімейне життя. Нещодавно вона поділилась новиною про те, що невдовзі стане бабусею вперше. Здавалося б, в цьому немає нічого дивного. Але такий статус для американки особливий ще й тому, що вона до цього 9 разів ставала мамою. Можна сказати, що головна героїня цієї розповіді з 2000 року майже 12 років поспіль була в стані вагітності.

Свого первістка Кора Дюк народила в 16 років. З того часу вона була вагітною кілька місяців у кожному році – до самого 2012 року, коли народилась в неї 9-та дитина. Водночас слід зазначити, що одна дитина не вижила. Якби не це, то в неї було б десятеро діточок.

Втім, нещодавно Кора заявила в соціальних мережах про те, що “скоро зʼявиться дитина № 10”. Однак на цей раз вагітна не сама блогерка, а її старша донька. 21-річна Сіна готується народити знаменитій матусі онука та зробити її бабусею.

Тож, 40-річна Кара разом зі своїм 43-річним чоловіком Андре вперше стануть бабусею та дідусем. Подружжя вже відсвяткували підвищення карʼєрними сходинками, влаштувавши запальні танці.

Окрім доньки Сіни в Кори є ще 8 дітей. Найстаршому з них, сину Елайджу – вже виповнилось 22 роки. Молодшому синочку Таджа – 11 років.

Багатодітна американка з Лас-Вегасу розповіла, як ходила вагітною дванадцять років
Багатодітна американка з Лас-Вегасу розповіла, як ходила вагітною дванадцять років

Фанати багатодітної родини ретельно слідкують за їх життям та одного разу попиталися в Кори, чи завжди вона бажала собі таку велику родину? Жінка відповіла “ні”. За її словами – вона завжди бажала собі тільки двох діточок: хлопчика та дівчинку.

Ми намагалися не мати стільки дітей, але знаєте, так вийшло – зізналась багатодітна мама

Підтримувати фігуру в нормі після стількох пологів Корі Дюк допомагають заняття важкою атлетикою. Їй було особливо важко після народження девʼятої дитини.

Тоді чоловік запропонував їй зайнятись спортом. Завдяки цій пораді жінці вдалось відшукати для себе нове захоплення.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.