Після діагнозу безпліддя Лілія Подкопаєва народила двох дітей: що спричинило подібні зміни в організмі

Дивлячись на щасливу багатодітну матусю Лілію Подкопаєву, важко повірити, що колись гімнастці було поставлено суровий діагноз – безпліддя. А засіб від цієї хвороби виявився зовсім не медикаментозним.

З Тимофієм Нагорним олімпійська чемпіонка прожила 5 років. За цей час її життя кардинально змінилося. Коли подружжя вирішило завести дитину, лікарі розвели руками – жінка не може мати дітей через серйозні проблеми зі здоров’ям. Пояснили безпліддя численними травмами, які замолоду отримала спортсменка.

Лілія Подкопаєва зі старшими дітьми Вадимом і Кароліною

Довелося змиритися. Пара обрала собі хлопчика й усиновила його. Та щойно Вадим з’явився в їхній оселі, сталося диво. Невдовзі новоспечена матуся відчула себе при надії. Тож неочікувано родина поповнилася ще й донечкою, яку Лілія назвала Кароліною на честь подруги Ані Лорак. До речі, співачка і стала хрещеною матір’ю крихітки.

На жаль, з Тимофієм життя не пішло на лад. Вони розлучилися, і обоє дітей залишилися з Подкопаєвою. Колишні закохані почали привселюдно сваритися. Нагорний звинувачував ексдружину, що забороняє йому бачитися з дітьми. Вона, своєю чергою, заявляла, що за спільного життя чоловік розпускав кулаки. Врешті вони примирилися заради спокою дітей.

У 2019 році Лілія Подкопаєва народила ще одну доньку

Лілія поїхала до Америки, де мала цікаву роботу. Там і познайомилася з бізнесменом Ігорем Дубинським, який чверть століття тому виїхав з України до США. Попервах чоловік не збирався заводити нову родину, оскільки уже мав дітей й онуків. Та перед чарами української Попелюшки (зріст гімнастки складає всього 155 см) не зміг устояти і зробив Лілії пропозицію.

Вони одружилися. Коли Подкопаєвій минув 41 рік, вона стала біологічною мамою удруге, подарувавши Ігорю донечку. Щаслива матуся тут же поділилася світлиною новонародженої у мережі. Це сталося в 2019 році. Тепер Лілія часто хвалиться знімками з дітьми в Інстаграмі.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.