Як виглядає, де мешкає і чим займається Максим-Олександр, наймолодший син Віталія Кличка: понад 2 метра краси

У столичного мера Віталія Кличка троє дітей. Найменшим із них є Максим-Олександр. Дізнаємося, де мешкає син Чемпіона світу з , і чи захоплюється улюбленим татовим видом спорту.

1 квітня зірковий нащадок Максим-Олександр Кличко відзначить 18-річчя. Тато молодика багато років є очільником Києва. Але діти Віталія Володимировича давно не живуть в Україні. Старший Єгор-Даніел мешкає в Америці, де навчається в аспірантурі. Донька Єлизавета-Вікторія гризе граніт науки в Нідерландах, а Максим нині перебуває у Великобританії, тоді як мама дітей, колишня дружина Кличка Наталія Єгорова, має постійне помешкання в Німеччині.

Брати Клички з синами Віталія Кличка

Максим навчається в Оксфордському університеті. Мер запевнив, що нащадок отримує лише високі бали. Хлопчик у родині видався найвищим з усіх. В 15 років він перевищив зростом відомого дядька Володимира, який має 198 см. Ще за рік переріс і батьковий 201 см.

Звісно, з таким зростом його відразу зарахували до університетської баскетбольної команди. Тож до боксу поки що руки в наймолодшого сина мера не дійшли. Якщо зважити, що люди ростуть до 21 року, то страшно уявити, якої планки сягне нині 215-сантиметровий юнак за 3 роки.

Максим-Олександр Кличко з мамою Наталією Єгоровою

Зважаючи на професію татка, дітям Володимира Кличка не дозволяється вести акаунти в соцмережах, тож дізнатися деталі про їх життя дуже важко. Можемо судити лише з того, що сповістять батьки.

Торік у лютому Максим відвідав Наталю Єгорову на вихідних. Мама з сином весело провели час. Зокрема, навідалися в художню майстерню, де майстриня нанесла малюнок на куртку Макса. Щойно Тіна Рейчел закінчила наносити принт, перетворивши річ на ексклюзивну, молодик відразу влаштував примірку.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.