Колишній Тіни Кароль Дан Балан представив публіці кліп: у зніманнях взяли участь 2,5 тис. київських школярів

Молдованин Дан Балан до війни чимало часу проводив в Україні. Навіть устиг зняти кліп Love Maria, де постав перед фанами в образі Crazy Loop. Тоді у мирному Києві участь у зніманні взяли 2500 українських школяриків.

Dan Balan українці й раніше любили. Та не номінація на “Ґреммі” зачарувала наших громадян, а екранний роман молдованина з Тіною Кароль, який розвивався на очах глядачів шоу “Голос країни”, де дві зірки виступали як тренери.

Київські школярі підспівували Дану Балану, не знаючи, що на них очікує невдовзі

Ще у довоєнні часи Дан відзняв у тодішньому мирному Києві кліп на композицію Love Maria, запросивши до участі понад дві тисячі місцевих школярів. Тоді ніхто не міг й уявити, що станеться 24 лютого 2022 року. До речі, подейкують, що артист світового масштабу того дня теж перебував в українській столиці й бачив усе на власні очі.

Врешті Dan Balan вирішив презентувати Love Maria широкому загалу. Виклав відеокліп на каналі Crazy Loop. Цей персонаж є альтер его артиста. Уперше цей дивак у вузьких штанцях з’явився 2008 року. Тоді він заспівав Mm-ma-ma. Тіктокери відразу підхопили ідею і зробили десятки тисяч пародій. Деякі перейнялися настільки, що почали наслідувати одяг Crazy Loop.

2,5 тисячі київських учнів безтурботно веселилися від душі

Тепер артист вирішив нагадати фанам про існування цього персонажа. Робота над кліпом Love Maria тривала 9 днів. Довкола ще панував мир, і діти не боялися зібратися гуртом у такій великій кількості, щоб потанцювати разом зі співаком перед камерами. Зараз можна помилуватися їхніми веселими посмішками й щасливим дитинством.

“Сьогодні, коли ми презентуємо цю відеороботу, ми молимося за дітей, які постраждали від цієї трагедії”, – каже Dan Balan.

За сюжетом, персонаж Дана Балана пригадує дівчину Марію, з якою в нього трапилося перше кохання ще у далеких 80-их роках.

Нові статті

Схожі статті

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?