Шон Пенн тричі навідувався в Україну, але кохання зустрів у Грузії: обраницею стала українка Ольга Коротяєва

Шон Пенн після 24 лютого 2022 року приїжджав до України тричі. Навіть залишив у кабінеті Володимира Зеленського свого "Оскара", якого пообіцяв забрати після Перемоги України. А от свою долю в особі українки 62-річний актор зустрів в іншій країні.

Шон Пенн після 24 лютого 2022 року приїжджав до України тричі. Навіть залишив у кабінеті Володимира Зеленського свого “Оскара”, якого пообіцяв забрати після Перемоги України. А от свою долю в особі українки 62-річний актор зустрів в іншій країні.

З Ольгою Коротяєвою голлівудський представник познайомився в Грузії під час офіційного заходу. Схоже роман з українською актрисою лише набирає обертів, попри те, що партнерка молодша на 20 років.

Шон Пенн з коханою українкою провели чудові канікули в Римі

Закохані провели разом кілька романтичних днів і ночей в Італії. Потім вирушили до Грузії, куди Шона запросили на фестиваль ZEG Tbilisi. Всі чекали на голлівудську зірку з нетерпінням. От тільки ніхто й не здогадувався, що Пенн прибуде до Тбілісі не сам, а у супроводі коханої.

Шона з Ольгою приймали з традиційною грузинською щедрістю. Під час застілля в грузинському ресторані голубки сиділи поруч, але стримувалися від обіймів і поцілунків, якими щедро радували папараці в Римі.

У Грузії Шон Пенн з Ольгою поводилися значно скромніше

Шон Пенн всіляко підтримує українців у їхній борні з рашизмом. Актор навіть узяв участь у зніманні стрічки “Війна очима тварин”, яку знімає Мирослав Слабошпицький. За плечима у відомого актора три зіркові шлюби, один із яких з Мадонною. Невже дочекаємося й четвертого американо-українського весілля? Недарма ж молодята в Римі відвідали кілька ювелірних крамниць.

Нова кохана американця народилася в Черкасах. Актрису можна побачити у фільмах “Вибух”, “Щастя”, “Банковий квартал” тощо. А ще Коротяєва вела програми на телеканалі “Україна”.

Нові статті

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.