Переможець Музвару YAKTAK запросив підписників до співпраці: у кліпі є кадри з довоєнного життя людей

Нещодавно співак YAKTAK тріумфував на премії Музвар, здобувши перемогу в номінації "Найкращі нові імена поп-музики". А вже сьогодні представив фанам нову ліричну композицію.

Ярослав Карпук, що виступає під сценічним іменем YAKTAK, узявся за музику серйозно й надовго. Молодик постійно випускає композиції, які сам пише й сам виконує. Кліпи на пісні знімаються за мінімальний бюджет. Але це не стає перепоною для набирання достатньої кількості переглядів на Ютубі.

Свіжа композиція YAKTAK вирізняється з-поміж інших цікавою фішкою. Музикант запросив до співпраці своїх підписників, які наділили артиста відеокадрами з особистого життя, які неможливо забути. Їх змонтували та вийшов оригінальний кліп.

YAKTAK випустив нову композицію

У кожного були моменти, що неможливо забути, які карбуються в пам’яті назавжди. От і трек “Ніколи не забудем” присвячений цій темі. Кожен, переглядаючи відеоряд, може пригадати мирні спокійні довоєнні дні. Тоді всі ми будували плани на майбутнє, а не ховалися від бомбардувань по підвалах і не гуляли вздовж зруйнованих будинків та мостів.

Вряди-годи люди не цінували те, що мали на цю мить, а намагалися зазирнути в завтрашній день. Переймалися дріб’язковими негараздами, скаржилися на проблеми. Тепер усе це видається несуттєвим, а ті часи найкращими. Ці щасливі моменти й можна побачити у відео.

YAKTAK хоче наголосити на важливості цінувати кожен момент у житті. Минуле було прекрасним, хоч і складалося з невеличких радощів – зустрічей з батьками, спілкування з друзями, гуляння по нічному місту, не позираючи на годинник, чи не настала комендантська година. Будемо сподіватися, що доживемо, коли це все повернеться знову.

Нові статті

Схожі статті

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.