Марічка Падалко розповіла про чоловіка-військовослужбовця та стосунки з родичами-росіянами: “Не бачу”

Марічка Падалко — журналістка, що запам'яталась глядачам завдяки зубу-втікачу. Він втік з рота під час прямого ефіру! У своєму новому інтерв'ю зірка розповіла про сімейне життя і російських родичів.

Марічка Падалко — українська журналістка каналу “1+1”. Глядачі запам’ятали її завдяки одному з ефірів новин, де у красуні прямо під час розповіді про епідемію Kovidу на Херсонщині… випав зуб. Тоді ведуча не розгубилась, встигла впіймати зуба у долоню та продовжила розповідати новини. Ця коротенька історія облетіла весь світ и стала прикладом витримки справжньої українки у непередбачуваній ситуації.

З того моменту минуло десь зо два роки. Напередодні відомий радіоведучий та блогер Youtube Слава Дьомін взяв у Марічки інтерв’ю, під час якого згадав про момент із зубом, а також поцікавився, як 47-річна ведуча протистоїть сучасним викликам війни?

Телеведуча Марічка Падалко з чоловіком
Телеведуча Марічка Падалко з чоловіком

У розмові з Дьоміним Марічка розповіла багато цікавого і про себе, і про чоловіка Єгора, який вже на початку російського вторгнення вступив до лав ЗСУ і побував у палаючих від російської навали куточках країни (наприклад, брав участь у боях за Ірпінь).

Одною з найгарячіших та найчуттевіших тем цього інтерв’ю стала історія про… російських родичів Єгора Соболева. Як зазначила у розмові сама Марічка — родина чоловіка досі знаходиться в росії. З ними вони зараз не спілкуються.

Зі слів Марічки Падалко, відголоски про життя родичів з сусідньої країни все ж долітають до ії родини. Наприклад, від чоловіка вона дізналася, що померла рідна сестра її свекрухи (тітка Єгора, яка мешкала в Одесі). Але в сімейному колі він не захотів це все обговорювати і, що називається, швидко закрив тему.

Марічка відгукується про своїх свекра та свекруху дуже добре, навіть незважаючи на всі обставини. Вона пригадує, що в житті їх родини був тривалий період після 2014 року, коли вони не спілкувалися. Причиною стало те, що родичі чоловіка підтримували окупацію Криму. Але потім заради сім’ї спілкування потроху стало налагоджуватись. Російське вторгнення 24 лютого 2022 року знову обірвало цей крихкий зв’язок…

Марічка Падалко у студії новин ТСН
Марічка Падалко у студії новин ТСН

На запитання Слави Дьоміна з приводу того, чи можливе примирення з ними, красуня телеведуча відповіла:

— Все залежить від нас! Але зараз я приводу для цього не бачу…

Нові статті

Схожі статті

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.