Гуморист Максим Галкін співає українською: зал зустрів його оплесками, а українці — дякують за підтримку

Максим Галкін продовжує підтримувати українців. На концерті у Варшаві він заспівав українською мовою пісню, що була шалено популярною у 90-х роках. Хто її виконував раніше?

Гуморист та шоумен з росії Максим Галкін з самого початку воєнних дій всіляко підтримує українців. Він неодноразово висловлював свою громадянську позицію щодо ситуації в нашій країні, за що навіть набув статусу іноагента у себе на Батьківщині. Втім, це артиста мало бентежить. Він продовжує надавати допомогу та підтримку українському народові.

Зараз гуморист перебуває у європейському турі и побував у Варшаві з концертом. Під час свого виступу Максим приємно здивував публіку, заспівавши популярну пісню на чистій українській мові.

Хіт 90-х років “Піду втоплюся у річці глибокій” прозвучав у виконанні Галкіна зі сцени у Варшаві. В 1990 році цю ж композицію ефектно виконував український співак Андрій Миколайчук. Вперше пісня у його виконанні прозвучала на відбірковому етапі фестивалю “Червона Рута” у 1989 році та неочікувано для виконавця зайняла 1 місце. Потім композиція була виконана знов — вже на республіканському етапі конкурсу. Андрій Миколайчук створив під неї дуже незвичний образ — точнісінько шоумен з 90-х. Чорний фрак, леопардова пов’язка на лобі, сорочка кольору хакі та букет квітів у руці був доповнений ефектними та в чомусь кумедними танцювальними рухами. Цей номер зробив Миколайчука відомим та приніс йому приз глядацьких симпатій. Пісня дуже сподобалася українським слухачам і стала неймовірно популярною.

Багато українців сприйняли виступ Максима Галкіна як акт солідарності по відношенню до їхньої країни та подякували шоумену за підтримку. В той же час у росії виконання гумористом української композиції сприйняли вкрай негативно. Там його знов охрестили зрадником Батьківщини, оскільки під час концерту він відверто заявив про підтримку та допомогу Україні. А ще пожартував у своєму стилі:

— це в мене така Пугачовщина. Ну, не завдяки дружині.

Цим висловом гуморист натякнув на Омеляна Пугачова, який був отаманом у донських козаків та очолював селянське повстання в російській імперії в період с 1773 по 1775 роки.

Нові статті

Схожі статті

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?