Зіркові розлучення: Олександр Кривошапко розійшовся з дружиною та вже позує на світлинах з новою дівчиною

Фіналіст телешоу "Х-Фактор" Олександр Кривошапко розлучився та видалив світлини з колишньою обраницею. Але тужити ніколи, бо в нього вже з'явилася інша дівчина. Він зве її: "Мій промінчик світла"

Фіналіст телевізійного шоу “X-фактор” Олександр Кривошапко розлучився зі своєю другою дружиною Марією. Про це свідчить новий допис у його соцмережі Інстаграм.

Нещодавно він опублікував у своєму Інстаграмі світлину із новою коханою дівчиною. Вона була зроблена в одному з італійських ресторанів. Співак підписав фото на італійському:

— IL mio raggio di luce (що в перекладі означає “Мій промінчик світла”)

Закохані милувалися одне одним за столиком, заставленим заморськими делікатесами.

В коментарях до публікації одна з підписниць співака зауважила:

— Нещодавно наче ж інша дружина була. Нічого не розумію. Але дівчина гарна.

Олександр відповів на нього двома фразами:

— Это было достаточно давно. Чужое время быстро летит.

Насправді, виконавець ще у вересні минулого 2022 року відіграв весілля з іншою дівчиною — Марією, яка працювала косметологом. Але зараз світлин з нею в його блозі Instagram немає. Вочевидь, ця пара розійшлася, але коли саме – невідомо. Публічно вони оголосили про свої стосунки ще в 2021 році, але перед початком повномасштабного вторгнення декілька разів розходилися. Співак тоді пояснював, що вони з Марією не можуть знайти спільну мову та постійно сваряться. Можливо, саме через непорозуміння вони и розлучилися.

Олександр Кривошапко з донькою
Олександр Кривошапко з донькою

В Олександра Кривошапка також є донька Аліса від акторки Марини Кінські. Щоправда, в офіційному шлюбі з мамою дівчинки співак не був. Відомо, що його нову обраницю звуть Христина. В її Інстаграмі опубліковане таке саме романтичне фото, як і у Олександра. Красуня називає свого коханого синтезом мужності і ніжності. А ще наголошує, що тільки поряд з ним відчуває себе коханою і захищеною.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.