Хто збирається на “Євробачення-2024”: є новачки Нацвідбору, а є й ветерани – Jerry Heil, MЕLOVIN

Зазвичай національний відбір на "Євробачення" у нас не обходиться без скандалу. Цьогоріч вирішили убезпечитися, тож допустили до конкурсу виключно зірок, які не відвідували рф.

Журі відібрало два десятки артистів. Серед них чимало знайомих облич, але є й молоді виконавці, для яких пісенний конкурс може стати гарною сходинкою на олімп шоубізу. До кінця цього місяця буде визначено десятку виконавців, які виступлять у фіналі Нацвідбору. Переможець представлятиме Україну в Європі.

MЕLOVIN

Хто потрапив до лонгліста Євробачення

Одного разу одеситу вже вдалося виступити на сцені “Євробачення”. 2018-го співак представляв нашу країну у Лісабоні. Тепер Костя Бочаров вирішив знову пережити весь спектр змагальних емоцій.

alyona alyona & Jerry Heil

Хто потрапив до лонгліста Євробачення

Трішки дивний дует реперки та представниці побутового попу зібрався поборотися за можливість виступити в Мальмі. Яна Шимаєва вже двічі намагалася пробитися в фінал Нацвідбору в 2020-му та 2022 роках. А от її подруга по дуету робить це вперше. Дівчата записали вже кілька спільних композицій.

STASYA

Хто потрапив до лонгліста Євробачення

Анастасія Чабан нещодавно брала участь у “Голосі країни”, що проходив у Польщі. Фольклористці вдалося дістатися суперфіналу шоу.

ANKA

Хто потрапив до лонгліста Євробачення

Киянка Анна Корченова нині мешкає у Нідерландах. Сопілку талановита дитина опанувала в 3 роки. Співачка не лише виконує пісні, але й сама пише музику. Теж виступала в європейському “Голосі країни”, але до фіналу не дійшла.

Carpetman

Хто потрапив до лонгліста Євробачення

Учасник гурту-переможця “Євробачення-2022” Kalush Orchestra. Тепер молодик вирішив розпочати сольну кар’єру. Подивимося, що з цього вийде.

YAKTAK

Хто потрапив до лонгліста Євробачення

Ярослав Карпук активно гастролює. Його треки збирають мільйони переглядів на Ютубі. Окрім цього, співак частенько записує дуети з відомими виконавцями.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.