Дружина Віктора Павліка розповіла про маленького сина: “У нас вже великі успіхи. Михась повторює звуки”

Маленький син Віктора Павліка поки що не розмовляє та проходить процедури нейрокорекції у логопеда. Про це повідомила дружина співака Катерина Репяхова. Детальніше читайте далі

Дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про спільного сина Михасика та його лікування у логопеда. Виявляється, що хлопчик у свої 2.5 рочки все ще не розмовляє та не розуміє зверненої до нього мови в тій мірі, в якій розуміють її його однолітки.

Блогерка повідомила, що на родинній нараді вони з чоловіком прийняли рішення поки не використовувати медикаментозні засоби лікування та корекції мови, а зробили акцент на педагогічній корекції. На своїй сторінці Instagram Репяхова додала нову публікацію з відео, яке було зроблено під час нейрокорекції.

Катя Павлік (Репяхова) і її син Михась
Катя Павлік (Репяхова) та її син Михась

Відео має текстове супроводження, в якому молода матуся повідомляє, що вони з Михайликом пройшли довгий та непростий шлях діагностики і зараз хлопчику вже призначили педагогічну корекцію. Поки що без ліків. Репяхова також зазначила, що малюк вже має великі успіхи в плані одужання:

— Михась повторює деякі звуки, каже деякі слова, набагато краще розуміє звернену мову. Син є сенсом мого життя.

Маленький син Віктора Павліка має певні проблеми, пов’язані із затримкою мовлення.

Катерина та Віктор Павлік, їх маленький син Михайлик
Катерина Репяхова з чоловіком та їх маленький син

Через це дружина співака навіть змушена була звернутись до лікарів неврологів. Раніше Катерина Репяхова вже повідомляла підписникам, що більше, ніж годину перебувала з маленьким синочком у лікаря. Після бесіди та діагностики хлопчику було призначено процедури по корекції мовлення, а саме – консультація ЛОРа, електроенцефалограма, консультації психолога та дефектолога-логопеда. Шанувальники після цієї інформації навіть цікавилися, чи немає в Михайлика розладів аутичного спектру. Але молода матуся відповіла що, на щастя, таких порушень в малюка не було виявлено.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.