Розлучилися після 20 років шлюбу, але лишилися друзями: Камалія відверто розповіла про відносини з Захуром

Про розлучення Камалії та Захура стало відомо ще у квітні цього року, але знаменитості ніяк не коментували свої стосунки. Камалія сьогодні змінила це своєю заявою.

46-річна українська співачка Камалія (справжнє ім’я – Наталія Шмаренкова) протягом 20 років перебувала у щасливому шлюбі з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Їх подружжя вважалося одним із найстійкіших і найміцніших в українському шоу-бізнесі, адже вони пройшли через безліч злетів і падінь у такому тривалому шлюбі, та попри все лишались разом. На жаль, така красива історія кохання співачки та мільярдера закінчилася на такій сумній ноті.

Нагадаємо: в квітні 2023 року Камалія зробила гучну заяву на своїй сторінці в Інстаграмі про те, що більше не перебуває у шлюбі з Мохаммадом. Це моментально викликало неабиякий резонанс у ЗМІ та суспільстві. Також співачка неодноразово просила шанувальників не втручатися в її любовне життя та поважати особисті кордони, проте від цього цікавість людей нікуди не пропаде.

Камалія відверто розповіла про відносини з Захуром
Камалія відверто розповіла про відносини з Захуром

В яких стосунках тепер Камалія і Мохаммад Захур

Наталія Шмаренкова чесно зізналася – вони з Моххамадом Захуром навіть попри розлучення лишаються у дружніх стосунках. Імовірно, експодружжя це робить заради виховання доньок – у ексклюзивному інтерв’ю для програми “Ближче до зірок” співачка розповіла, що мільярдер часто проводить час зі співачкою та їх спільними доньками, і, як сім’я, вони постійно перебувають “на зв’язку”.

“Він з дітьми живе у Лондоні. Приїжджає, коли діти приїжджають. Ось влітку вони були. Ми з дітьми їздимо, кудись їх возимо, звісно, і відпочивати. Вони хочуть бути разом з батьками” – зізналася Камалія.

Камалія відверто розповіла про відносини з Захуром
Камалія відверто розповіла про відносини з Захуром

Нагадаємо: у Наталії і Мохаммада двоє спільних дітей: близнята Арабелла і Мірабелла. Їх доволі просто відрізнити одна від одної: та дівчинка, що вища і лицем більше схожа на Захура – Мірабелла, а нижча і схожа на Камалію – Арабелла.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.