Зіркова підбірка: найгучніші весілля 2023 року – не тільки Кацурін та Дорофєєва цього року побралися

Весілля традиційно має бути однією з найщасливіших подій в житті кожної людини. 2023 рік не прославився "бумом" одружень, але ми підібрали для вас декілька найзнаковіших.

Минулий рік, попри важкі обставини, був набагато пліднішим в плані укладання нових шлюбів. Євгенія Емеральд, Іраклі Макацарія, Трінчер та Волошин, Квіткова та Добринін – і це лише ті, чиї весілля наробили шуму в соцмережах та ЗМІ. Цьогоріч так можна сказати лише про три пари, свята яких ми зараз обговоримо.

Надія Дорофєєва та Михайло Кацурін

Може здатися, що в цієї пари мало спільного – окрім того, що вони були розлучені та їх колишні зустрічаються одне з одним. Вона – відома співачка, на якій росте вже друге покоління української молоді, а він – успішний ресторатор та фуд-блогер. Чутки про весілля Дорофєєвої та Кацуріна переслідували їх з самого початку стосунків, проте це не завадило парі шокувати всіх, коли воно нарешті відбулося. Михайло і Надія повідомили про укладення шлюбу в соцмережах, опублікувавши серію фото.

Сукня співачки не була пишною та схожою на традиційні весільні вбрання, і сподобалась майже всім, а от Кацурін за свій костюм отримав купу критики. Зокрема, “по шапці” він отримав саме за те, що був у кепці на власному весіллі. Також замість туфель подружжя обрало зручні кросівки. Скоріш за все, вони так вирішили порушити соціальні норми та зіграти весілля саме так, як самі того хотіли.

Хто з українських зірок одружився у 2023 році: три пари щасливців-молодят
Хто з українських зірок одружився у 2023 році: три пари щасливців-молодят

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

Ексчоловік співачки-зрадниці Ані Лорак цього разу одружився вдруге – знову на українці, молодшій на 19 років Лілії Реус. Своє пишне весілля вони відгуляли у заміському комплексі в Конча-Заспі, що під Києвом. У обох є доньки від минулих шлюбів, яких вони виховують разом.

Проте, нещодавно мережею стали ширитися чутки, що шлюб Налчаджиоглу тріщить по швам. Нібито через чотири місяці після весілля пара вже розлучається – вони видалили багато фотографій разом, а Лілія навіть з’явилася без обручки на людях. Зараз достеменно не відомо, як справи у зіркового подружжя.

Хто з українських зірок одружився у 2023 році: три пари щасливців-молодят
Хто з українських зірок одружився у 2023 році: три пари щасливців-молодят

Роман Свечкоренко та Валерія Чернецька

Учасник шоу “Холостячка” зі Златою Огнєвіч та блогерка і донька бізнесмена зіграли аж два весілля – щоб усім гостям було комфортно. Одне з них пройшло у форматі святкової вечері на природі, де Валерія Чернецька постала у вишуканій весільній сукні української дизайнерки, а Роман Свечкоренко у класичному чорному костюмі з білою сорочкою. На нього було запрошено безліч зіркових гостів, а саме святкування обійшлося в понад мільйон гривень

Друге весілля вони відгуляли в народному стилі, з усіма традиціями та у відповідному одязі. Так, всіх захопила неймовірної краси вишита сорочка на Романі, а Валерія вбралася більш сучасно – в коротку білу сукню, лишивши з етнічного тільки вінок.

Хто з українських зірок одружився у 2023 році: три пари щасливців-молодят
Хто з українських зірок одружився у 2023 році: три пари щасливців-молодят

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.