Катя Кузнецова після відмови працювати в росії знайшла нову роботу: знімається в 4 українських проєктах

Катя Кузнецова здобула шалену популярність, знімаючись у російських серіалах. Та після повномасштабного вторгнення відмовилася працювати та виїхала з москви. Чим нині займається киянка?

У своєму інтерв’ю Аліні Доротюк актриса пояснила принципи, за якими обирає проєкти. Катя Кузнецова не погоджується працювати, якщо треба видати за одну зміну понад 20 хвилин готового продукту.

Далі актриса уважно знайомиться зі сценарієм майбутньої картини. Якщо їй нецікаво, теж відмовляється. Нині Катерина знімається у чотирьох роботах, граючи абсолютно різних героїнь, що дуже імпонує зірці.

Катя Кузнецова знімається в 4 стрічках у Києві

Усі вони стосуються життя жінок, до війни, на її початку і показано, як долають перешкоди у нинішньому часі. Задля цього Кузнецова приїхала до Києва. Це короткометражка “1707”, в якій оператор виступив і режисером, і продюсером.

Катя Кузнецова знімається в 4 стрічках у Києві

Є ще 2-серійна стрічка, назвати яку Катя поки що не може. Її героїня тут дуже цікава, але сюжет розповідати актриса теж не захотіла. Сказала, що глядачі все незабаром побачать самі.

Катя Кузнецова знімається в 4 стрічках у Києві

Володимир Янищук запросив Кузнецову на 8-серійну стрічку. Зірка вже співпрацювала з цим режисером у двох частинах “Анки з Молдаванки”, тому ладна йти за ним “вночі пішки боса”. Серіал починається з 80-их років і відстежує подальшу долю чотирьох подружок.

Катя Кузнецова знімається в 4 стрічках у Києві

Четвертим проєктом знаменитості є історії людей під час війни. Катю запросили в одну з 8 новел. Їй дісталася роль неоднозначної жіночки, але їй усе дуже подобається, адже продукт вийде повністю український – українською мовою з українськими режисерами та знімальними групами.

Кузнецова щиро вірить в українське кіно. Актриса запросила Аліну відвідати знімальний майданчик, де знімали сцену побачення героїні Каті у театрі.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.