Зіркові розлучення: Потап і Настя Каменських роз’їхалися по різним країнам і більше не разом. Що відомо?

Зіркової сімейної пари Потапа і Насті Каменських більше не існує. Ходять чутки, що вони нібито розлучаються і скоро заявлять про це публічно. Подробиці читайте далі.

Перше знайомство Потапа і Насті Каменських відбулося в далекому 2006 році. Олексію Потапенко (справжне ім’я Потапа) на той момент було 25 років, а Насті –  всього 19. Під час першого знайомства між молодими людьми не виникло ніякої іскри кохання. Навіть, навпаки. Каменських категорично не сподобалась Потапу. Але їх перший спільний кліп “Без любви” все ж з’явився і мав успіх. Після створення гурту “Потап і Настя” виконавці почали випускати один хіт за другим. В колекції популярних пісень цієї зіркової пари — “Чумачечая весна”, “Всё пучком”, “Новый год” та інші.

Олексій Потапенко і Анастасія Каменських
Олексій Потапенко і Анастасія Каменських

Прихильники творчості Каменських та Потапа завжди мріяли про те, щоб ця пара була разом не тільки на сцені, але й в реальному житті. Однак Олексій був одружений на Ірині Горовій, яка в 2008 році народила йому сина.

Омріяний шанувальниками роман між Настею та Олексієм все ж відбувся. Почавшись в 2012 року із спільного відпочинку на Кубі, він розвивався бурхливо, що призвело до розлучення Потапа з офіційною дружиною.

В 2017 році дует Потапа і Насті розпався. Після цього їх пару стали все частіше помічати разом на прогулянках, у кафе чи відпочинку. Було дуже схоже, що сценічна пауза з виступами була обрана закоханими заради того, щоб приділити більше уваги особистим відносинам.

Дует Потап і Настя
Дует Потап і Настя

В 2019 році Потап і Настя, нарешті, одружилися. Декілька років поспіль подружжя демонструвало в соцмережах сімейну ідилію. Але, схоже — їй настав кінець. Нещодавно в ефірі радіостанції Люкс ФМ радіоведучий Артур Адамов повідомив приголомшливу новину — нібито Олексій з Анастасією Каменських живуть у різних країнах і зовсім скоро готуються оголосити про своє розлучення.

— Потап і Настя – вони розлучилися. Він саме зараз живе за кордоном. Настя тусується в Україні — повідомив Адамов.

За його словами — через короткий час ця пара заявить про розрив стосунків у публічному просторі. Інші ж джерела повідомляють, що Потап з Каменських досі знаходяться в офіційному шлюбі.

Хоча багато факторів і вказують на помітне охолодження в їх особистих стосунках. Ось, наприклад, Каменських нещодавно презентувала новий кліп: “Tu y Yo”, що був створений в співавторстві з Потапом. Та цю інформацію виконавиця чомусь приховала від публіки, зазначивши автором пісні лише Маріо Касереса.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.