Камалія замилувала кадрами з доньками від ексчоловіка-мільярдера: відпочивають в Альпах дівочою компанією

Двійнята мешкають у Лондоні з батьком, тому українська співачка Камалія не мала змоги часто навідуватися до них. Але нарешті вони зустрілися на відпочинку в Альпійських горах. Деталі у статті.

Арабелла та Мірабелла – 10-річни доньки Камалії та її ексчоловіка Мохаммада Захура. Попри розлучення, пара старається виховувати дівчат на рівних правах. Напевно, з міркувань безпеки двійнята живуть з батьком у Лондоні, адже їх мама вирішила лишитися в Україні. Довго не бачившись, родина нарешті возз’єдналася, але без Захура, – на гірськолижному курорті в Альпах. Співачка радісно ділиться з шанувальниками відеороликами з відпочинку на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Камалія замилувала кадрами з доньками

Камалія замилувала кадрами з доньками на відпочинку в Альпах
Камалія замилувала кадрами з доньками на відпочинку в Альпах

Зірка опублікувала в мережі декілька фото і відео за участі своїх доньок-близнят. На першому вона бавилась з дівчатками посеред засніженого містечка в горах та щиро усміхалась. Також Камалія додала зворушливий підпис.

“Щастя у долоньках, донечки, тримайте!”, – написала співачка.

Камалія відпочиває з доньками в Альпах

На іншому відео Камалія показала, як піднімається на гору на підйомнику в компанії Арабелли та Мірабелли. На дівчатах повна лижна екіпіровка та все необхідне спорядження в руках. Цю публікацію співачка теж не лишила без підпису.

“Нарешті ми в Альпах! Як чудово подорожувати з доньками… скоро на лижі, а потім – на різдвяний базар з маковими кренделями, дитячим пуншем та українським “Щедриком”, правда, англійською… а скільки тут іграшок та ялинкових прикрас: просто рай для моїх дівчаток!”, – додала в описі під відео Камалія.

Скоріше за все, співачка з доньками відпочиває в долині Ецталь, що знаходиться в туристичному регіоні Тіроль, Австрія. Ми зробили такий висновок з коментаря підписника, на якому Камалія лишила вподобайку. Сама ж зірка не розголошує місцезнаходження, а просто насолоджується відпочинком із найріднішими.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.