Любов чи просто бізнес: Іво Бобул возз’єднався з ексдружиною після гучного розриву 20-річної давнини

Двадцять років тому Іво Бобул розірвав усі зв'язки – і професійні, і родинні, – з Лілією Сандулесою. Проте вони неочікувано вирішили возз'єднатися. Деталі читайте далі у статті.

Нещодавно перші шпальти багатьох новинних видань розірвало гучними заголовками про те, що Іво Бобул через 20 років після гучного та доволі скандального розриву планує відродити стосунки зі своєю колишньою дружиною та колегою Лілією Сандулесою. Чи чекає на український шоу-бізнес нова історія кохання, чи це просто піар-хід для підігріву уваги до співаків – розберемося згодом.

Іво Бобул та Лілія Сандулеса: історія кохання

Лілія Сандулеса відома українському глядачу вже давно, і, як відомо, тандем із Іво Бобулом спочатку був лише бізнес–проєктом – виконавицю запросили до Чернівецької філармонії та познайомили з амбітним музикантом, якому вона вирішила допомогти опанувати сцену. Тому, ні про яку любов і не було мови.

Згодом Лілія почала ловити на собі неоднозначні погляди Бобула – як казала сама Сандулеса, він “пускав бісики”. Після якогось часу, повного вагань і думок, вона обрала його, а публіка полюбила їхній дует, та настільки, що українська діаспора з різних куточків світу запрошувала їх із гастролями. Проте, попри такий гармонійний професійний дует, саме романтичний у них складався не зовсім удало, тому й розлучення не довелося довго чекати.

Раптове возз’єднання Іво Бобула і Лілії Садулеси через 20 років після гучного розриву

ЗМІ, посилаючись на публікацію музичного порталу “Музвар” у соціальній мережі Telegram, поширювали новину про возз’єднання легендарного дуету – нібито Іво Бобул забув про образи та планує відновити колишню популярність у новому 2024 році. В повідомленні йшлося, що Іво Бобул та Лілія Сандулеса планують заспівати старі шлягери на спільній сцені, ба більше – вирушити в масштабний тур і дати сольний концерт у “Палаці Україні” в Києві.

А що про це думаєте ви?

Нові статті

Схожі статті

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.

Рецепт ідеального маринаду для скумбрії: додайте це в кипʼяток і малосольна рибка вийде найсмачнішою

Маринована малосольна скумбрія стане чудовою закускою на повсякдень або до свят. Щоб замаринувати її смачно всього лише за добу – скористайтесь ось цим рецептом.