Можна зарядити 12 телефонів: “Нова пошта” запустила нову послугу – що відомо про поштомати нового покоління

Компанія "Нова Пошта" презентувала поштомати нового покоління. Вони враховують потреби клієнтів та працюватимуть за будь-яких обставин. В чому їх особливість та які функції буде виконувати поштомат?

Головна особливість оновлених поштоматів – це автономна робота. Навіть коли відбуваються віялові знеструмлення – агрегат “Нової Пошти” продовжить працювати завдяки тому, що оснащений сонячними панелями та акумуляторами.

Завдяки цьому вони можуть працювати до 16 годин без додаткової підзарядки. І це – навіть при повному навантаженні. В кожному поштоматі передбачені зарядні пристрої, через які можна підзарядити 12 телефонів.

Також в них передбачений безкоштовний Wi-Fi та антивандальний захист, який надає гарантію захисту клієнтських посилок. Такі функції роблять їх зручними для абонентів. Це особливо важливо, коли обмежено можливість виходу в Інтернет та відсутня електроенергія.

Нова Пошта створила нові поштомати із підзарядкою для телефонів
Нова Пошта створила нові поштомати із підзарядкою для телефонів

Компанія “Нова Пошта” закликала своїх користувачів ділитись в соцмережах фотографіями нових поштоматів та відмічати їх сторінку, якщо саме таку конструкцію побачите у власному місці.

Нагадаємо, що історія “Нової пошти” розпочалась в 2001 році. Тоді компанія відкрила перші пункти прийому посилок в Україні. На сьогоднішній день ця команда є лідером логістики в нашій країні. “Нова Пошта” обслуговує мільйони клієнтів по всій країні. Компанія регулярно впроваджує нові технології та забезпечує зручність та швидкість доставки.

Зараз команда “Нової Пошти” продовжує працювати навіть попри складну ситуацію в Україні. Ця команда з достоїнством сприймає виклики війни, відкриває нові відділення за кордоном та розширює перелік послуг.

Нова Пошта створила поштомати нового покоління
Нова Пошта створила поштомати нового покоління

Зокрема, українці, які зараз живуть за кордоном – можуть з цього року скористатись послугою доставки документів, посилок або вантажів вагою до 100 кг між європейськими країнами, в який працюють відділення “Нової Пошти”.

Нові статті

Схожі статті

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.

Рецепт ідеального маринаду для скумбрії: додайте це в кипʼяток і малосольна рибка вийде найсмачнішою

Маринована малосольна скумбрія стане чудовою закускою на повсякдень або до свят. Щоб замаринувати її смачно всього лише за добу – скористайтесь ось цим рецептом.

Зубаста історія за невеликі гроші: співак Alekseev розповів, яку суму заплатив за вініри – майже півмільйона

Український співак Alekseev заговорив про витрати на зірковий образ. Зокрема, він назвав точну суму грошей, яку заплатив за встановлення вінірів. Сума немаленька, але могло б бути й набагато більше.