Цибульська розповіла показову історію про ведучого “Холостячки” Григорія Решетніка: “Дружині буде неприємно”

Навіть у шоубізі трапляються чоловіки, які дбають про власний імідж сімейної людини й ніколи не зроблять боляче своїй другій половинці. Саме таким виявився Григорій Решетнік.

Три дівчини – Таня Лі, Оля Цибульська та Таня Татарченко – зібралися на каналі “Люкс ФМ”, щоб перемити кісточки представникам сильної статі. З’ясувалося, що не завжди про чоловіків можна говорити лише неприємні речі. Є й такі вчинки, що надихають жіночу спільноту.

Саме про такий випадок із життя розповіла Оля Цибульська. Коли мова зайшла про корпоративи, чи треба відпускати чоловіка веселитися з колегами, чи контролювати й постійно телефонувати.

Григорій Решетнік відмовив Олі Цибульській

Одного разу Цибульській випало вести весілля разом із Гришею Решетніком. Це було на Миколаївщині. Фотограф запропонував ведучим та іншим дівчатам стрибнути в басейн для красивої картинки, а потім вийти з води, тримаючись за руки.

Решетнік категорично відмовився це робити. Оля усвідомила, що подібні веселі кадри плескання у воді буде неприємно споглядати дружині ведучого “Холостячки”. От саме оберігаючи душевний спокій Крістіни, Григорій і не став стрибати в басейн.

Григорій Решетнік відмовив Олі Цибульській

Дружина ні в чому не обмежує благовірного, не телефонує йому кожну годину, вимагаючи звіту, де він і чим займається. Але він настільки кохає жінку, що не хоче провокувати ревнощі, на перший погляд, безневинними витівками.

Це було ще до народження трьох дітей у родині Решетніків. Для співачки цей епізод став дуже показовим, який довів, що справжнє кохання насправді існує. Отже, будь-який чоловік, навіть коли йде на корпоратив, має пам’ятати: не треба робити те, що зачепить його дружину. Хоча ніхто не забороняє йому дуріти, танцювати й грати у різні розважальні ігри в колективі.

Нові статті

Схожі статті

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?