Він ховав її роками, а вона завжди була на очах у фанатів: історія кохання Дмитра Комарова і Саші Кучеренко

Мандрівник Дмитро Комаров зустрів свою майбутню дружину під час конкурсу краси, де перебував у журі. Довелося приховувати власні стосунки й навіть про весілля пари фани дізналися значно пізніше.

Саша Кучеренко брала участь у конкурсі “Міс Україна 2016”. Красуня відразу припала до вподоби члену журі Дмитру Комарову. Та він і вигляду не подав. Лише після того, як дівчина здобула корону, запросив до офісу.

Історія кохання Дмитра Комарова з Сашею Кучеренко

Вони проговорили 4 години поспіль, втямивши, що мають чимало спільних тем для обговорення. Почали зустрічатися, але на широкий загал почуття не виносили. За рік вирішили взяти участь у шоу “Танці з зірками”, але знову зашифрувалися.

Історія кохання Дмитра Комарова з Сашею Кучеренко

Спочатку на проєкт зареєструвався ведучий “Світу навиворіт”. За 2 тижні туди прийшла Саша. Ніхто з присутніх не здогадувався, що між Кучеренко та ведучим є стосунки. Приховували все так ретельно, що й глядачам шоу не спало подібне на думку.

Історія кохання Дмитра Комарова з Сашею Кучеренко

Вони не жили разом до весілля. Якось Дмитро взяв Сашу за руку й повіз до вертолітного клубу, де мав чимало знайомих. Вони сіли в гелікоптер і полетіли над Дніпром та Лаврою. Комаров дістав обручку й надів на безіменний пальчик коханій. Через надзвичайний шум сказати нічого не міг. Запитально поглянув, і дівчина поглядом відповіла, що згодна.

Історія кохання Дмитра Комарова з Сашею Кучеренко

2019 року вони розписалися в Києві. Робили все в умовах надзвичайної секретності, воліючи, щоб ніхто з журналістів не дізнався про реєстрацію. На весіллі були присутні лише 11 найближчих людей.

Вінчання Дмитро запропонував провести в православному храмі Єрусалима, оскільки відчував, що то місце надзвичайної сили. Але й в Ізраїль летіли поодинці, хоча вже були законним подружжям. Медовий місяць провели на Мальдівах. Лише після цього Комаров наважився розповісти пресі про зміну свого сімейного статусу й показати на 15 років молодшу обраницю.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.