Куди зник Дан Балан після “Голосу країни”: Тіна Кароль про нього вже давно забула, але він ще існує

Свого часу Дан Балан наробив чимало шереху в Україні, закрутивши роман на "Голосі країни" з колегою по суддівському кріслу Тіною Кароль. Потім кудись безслідно зник.

2021 року глядачі “Голосу” весь час перемивали кісточки двом зірковим тренерам Дану Балану й Тіні Кароль. Усе через те, що артисти удавали закоханість і кожного прямого ефіру влаштовували справжнє романтичне шоу.

Куди подівся Дан Балан

У цієї зіркової пари навіть утворився фан-клуб. Усі з нетерпінням очікували на новину про заручини й весілля. Але час минав, а Тіна з Даном так і не побралися. Повномасштабне вторгнення росіян Балан зустрів у Києві. Виїхати було дуже проблематично, тож Дану довелося пропустити знімання фіналу румунського нацвідбору на “Євробачення-2023”, яке відбулося 5 березня.

Яким чином йому вдалося покинути охоплену війною країну за 3 тижні, незрозуміло. Молдовський артист безслідно зник не лише з України, але й узагалі з інформаційного простору.

Куди подівся Дан Балан

Спочатку він перебував у Молдові, а напередодні Великодня подався до Туреччини. Мама співака Людмила Балан підтвердила, що син покинув Молдову, та куди подався, не поточила. Відзначила лише, що Дан не в москві.

Влітку 2022-го Балан представив пісню румунською мовою, а у травні 2023 року презентував кліп на композицію Love Maria. Знімання тривали ще у мирному Києві, в яких взяли участь 2,5 тис. українських школярів. Артист у відео постав у образі Crazy Loop, який частенько практикує.

Нині молдовський співак ретельно готується до сольного концерту в Кишиневі, який має відбутися у переддень Різдва 24 грудня на Arena Chisinau. Дан сповістив, що 5 років не виступав на батьківщині, тож запросив усіх шанувальників на цікаву музичну зустріч.

Нові статті

Схожі статті

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.