Квіти Даша Квіткова отримує від одного холостяка, а зустрічати Новий рік збирається з іншим: хто ці чоловіки

У січні Даша Квіткова сповістила, що вони з Нікітою Добриніним роз'їхалися. Згодом стало відомо, що пара розлучилася. Відтоді минув майже рік. З ким розлучена знаменитість зустрічатиме Новий рік?

Оскільки першою про розлад у родині сповістила Даша Квіткова, широкий загал дійшов до висновку, що саме молодичка стала ініціаторкою припинення шлюбу з Нікітою попри наявність спільного синочка Лева.

Даша Квіткова зустрічатиме Новий рік із Холостяком

Невдовзі Квіткова відбула на дорогий курорт. З ким там проводила час, невідомо, адже в мережу викладала виключно власні світлини та синочка. Час від часу протягом року Даша тішила підписників свого Інстаграму фото з величезними букетами квітів. Але нового обранця так і не спромоглася показати.

Невдовзі відзначатимемо Новий рік. Зазвичай це робиться в тісному колі близьких людей. Оскільки настійливо ходили чутки, що Даша закрутила роман з іншим “Холостяком” Михайлом Заливаком, усі гадали, що саме цей чоловік розкорковуватиме шампанське новорічної ночі в оселі блогерки.

Даша Квіткова зустрічатиме Новий рік із Холостяком

Михайла з Дашею частенько помічають в однакових локаціях. До того ж коли Квіткова втрапила в халепу – влаштувала ДТП, на місце підтримати її прибув саме “Холостяк 11”. Та зірка розчарувала шанувальників, пояснивши:

“Ми з Мішею просто сусіди, просто живемо в одному житловому комплексі”.

Виявляється, вони дружать по-сусідськи, а на спільні почуття немає й натяку. Даша відзначила, що їй подобається, коли чоловіки упадають за нею, дарують їй квіти, але серце розлученої жінки нині поки вільне.

Даша Квіткова зустрічатиме Новий рік із Холостяком

Квіткова зізналася, що зустрічатиме Новий рік удвох із 2-річним Левом, оскільки з нульової години 1 січня якраз розпочнеться її тиждень (малюк живе почергово з мамою і татом). А “Холостяк 9” Нікіта теж під’їде, щоб син відчував присутність не лише мами, але й тата. Тож подарунки під ялинкою розпаковуватимуть гуртом.

Нові статті

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.