Тіна Кароль показала архівні фото з дитинства: як виглядала співачка, яку раніше звали Тетяною Ліберман

Зі своїх 38 років Тіна Кароль 20 провела на сцені. Звісно, за цей час співачка зазнала суттєвих змін у зовнішності. Побачмо, як змінювалася Тетянка Ліберман, допоки не стала справжньою зіркою.

Ще з дитинства Тетяна знала, що стане артисткою, хоча тато був категорично проти подібної професії. А от мама навпаки всіляко підтримувала доньчин творчий запал. Ліберман під час навчання в школі постійно виступала на різноманітних конкурсах та фестивалях.

Як змінилася Тіна Кароль за 20 років кар’єри

У 1997 році Тіна закінчила музичну школу й подалася до столиці, де поступила до вищого музучилища Глієра, яке закінчила у 19-річному віці. У 2003-му вона пройшла кастинг не мюзикл “Екватор”. За рік стала солісткою Ансамблю пісні й танцю Збройних сил України.

Як змінилася Тіна Кароль за 20 років кар’єри

Саме в цій іпостасі у 2005 році Кароль поїхала до Юрмали, де хоч і не здобула перемоги, натомість влаштувала справжній тріумф. За рік співачка вже підкорювала сцену “Євробачення”, привізши в Україну почесне 7 місце.

Як змінилася Тіна Кароль за 20 років кар’єри

Відтоді вона стала справжньою зіркою з мільйонною фанатською аудиторією. Та спочивати на лаврах артистка не збиралася. Тіна Кароль постійно рухалася вперед, влаштовуючи різноманітні колаборації та шоу.

Як змінилася Тіна Кароль за 20 років кар’єри

А ще постійно експериментувала зі зовнішністю. У 2011 році знаменитість приголомшила публіку, відрізавши довге біляве волосся і зробивши хлопчачу стрижку з чубчиком. Згодом цей експеримент дійшов кінця, й артистка знову відростила волосся до плечей.

Як змінилася Тіна Кароль за 20 років кар’єри

До свого природного темного кольору вона більше не поверталася. Натомість сміливо експериментувала зі світлими відтінками. Фішкою 2016 року стали блискучі обтислі сукні. Фани намагалися порахувати, скільки їх у гардеробі співачки, та збилися з ліку.

Як змінилася Тіна Кароль за 20 років кар’єри

Родзинкою 2019-го стала яскраво-червона помада на вустах зірки. Нині Тіна Кароль виглядає дуже жіночною, хоча іноді вбирається у доволі відверті вбрання.

Як змінилася Тіна Кароль за 20 років кар’єри

Нові статті

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.