Щиро сміялася – мабуть, вуса лоскотали: Тоня Матвієнко приголомшила публіку поцілунком з відомим співаком

Співочий голос + вуса-бренд = новий дует: Тоня Матвієнко поцілувалась із Павлом Зібровим, а шанувальники запідозрили підготовку до народження нової пісні. Далі розповімо детальніше.

Павло Миколайович Зібров — відомий в Україні співак з пишними вусами і мелодійними піснями, що запам’ятовуються на роки.

Тоня Матвієнко – молода співачка, донька відомої української виконавиці Ніни Митрофанівни Матвієнко, а ще — щаслива дружина Арсена Мірзояна і мама двох донечок.

Здавалось би — що може бути спільного між цими двома, окрім того, що Павло Миколайович був у дружніх стосунках з Ніною Матвієнко і навіть мешкав колись із нею по сусідству?

Аж ні — щось спільного та й є. Принаймні, саме про це свідчить таємничий поцілунок, який подарували Тоня і Павло одне одному. Нещодавно Павло Миколайович опублікував у своїй соцмережі Instagram романтичне відео, на якому він цілується з Тонєю Матвієнко — спочатку в щоки, а потім і в губи. Вусатий співак позує з молоденькою співачкою на рожевому фоні, а шанувальникам його творчості залишається лише здогадуватись – що ж відбувається між цими двома яскравими особистостями.

Втім, багато підписників вважають, що нічого особистого в цьому ніжному поцілунку нема. На їхню думку, Павло Зібров та Тоня Матвієнко готують новий дует, а опублікований епізод – лише його маленька частинка.

У відео Тоня Матвієнко щасливо посміхається, усмішка ховається і за розкішними вусами Павла Зіброва. Співак підписав цю публікацію дуже коротко і містко:

– “Люблю!”

Схоже, що грудень для українського співака з вусами видається дуже насиченим. Адже після теплої зустрічі з Тонєю Матвієнко він вже встиг презентувати свою нову пісню під назвою “Олександра”.

Послухати її також можна на офіційній сторінці Павла Миколайовича в Instagram. Але офіційна прем’єра музичної композиції відбудеться лише завтра, 22 грудня — на Youtube-каналі виконавця.

Нові статті

Схожі статті

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.