Архівні фото зірок: Ольга Сумська, Тіна Кароль та інші знаменитості показали. як виглядали в далекій юності

Зірки теж колись були маленькими і виглядали зовсім інакше. Пропонуємо до вашої уваги добірку світлин Тіни Кароль, Лесі Никитюк та інших українських знаменитостей, на яких впізнати їх дуже складно.

Знамениті українці і українки не завжди були настільки яскравими та самодостатніми. На зорі своєї творчої кар’єри багато хто з них виглядав зовсім інакше — молодше, без вікових зморщок але з тими ж сяючими очимами та посмішками, що притаманні тільки по-справжньому творчим особистостям.

Юрій Горбунов

Телеведучий Юрій Горбунов: в юності та зараз
Телеведучий Юрій Горбунов: в юності та зараз

Ведучий українського телебачення Юрій Горбунов в юні роки був більш стрункішим, без зморщок під очима – але з тим же теплим і добрим поглядом та легкою усмішкою.

Леся Никитюк

Леся Никитюк в юності і зараз
Леся Никитюк в юності і зараз

Леся Никитюк декілька років тому теж мала зовсім інший зовнішній вигляд. Ведуча шоу “Хто зверху” на Новому Каналі в юні роки носила рівний чубчик і зачіску з легкими локонами. Овал обличчя в дівчини був більш округлим аніж зараз.

Ганна Кошмал

Ганна Кошмал: тоді і зараз
Ганна Кошмал: тоді і зараз

Українська акторка Ганна Кошмал в більш юні роки теж виглядала інакше. Якщо зараз вона виглядає як доросла та сучасна жінка — з гарним макіяжем, стрункою фігурою і дорослим поглядом. А ось декілька років тому Ганна на світлинах виглядала зовсім інакше — наче усміхнена дівчинка.

Ольга Сумська

Ольга Сумська: в юні роки і зараз
Ольга Сумська: в юні роки і зараз

Ольга Сумська за багато років майже не змінилась. Все той же мудрий погляд і таке ж витончене обличчя. Звісно, прикрашене легкою посмішкою.

Тіна Кароль

Тіна Кароль: тоді і зараз
Тіна Кароль тоді і зараз

Майже не змінилась за роки життя і співачка Тіна Кароль. В юні роки вона носила зачіску середньої довжини. Така ж довжина волося зберіглась в співачки і зараз, через багато років. Її обличчя прикрашають крупні локони. Змінився хіба що погляд — в ньому з’явилось більше сяйва та мудрості.

Час та роки, безумовно, змінюють зовнішність людини. Але вік можна призупинити, якщо слідкувати за своїм здоров’ям, правильно харчуватись і контролювати розпорядок дня. Українські актори і співаки — люди публічні, тому для них слідкувати за зовнішністю вкрай важливо.

Нові статті

Схожі статті

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.