Ірина Білик показала помітно підрослого сина від російського фотографа та розповіла про освідчення на Різдво

Українська співачка Ірина Білик привітала всіх із важливим святом – Різдвом, та опублікувала зворушливу фотографію в компанії сина біля ялинки. Деталі у статті.
Українська співачка та заслужена і народна артистка України Ірина Білик є активною користувачкою соціальної мережі Instagram, і часто публікує там знімки та відео з особистого життя. Однією з таких фотографій стала нещодавня тематична світлина до Різдва.

Ірина Білик показала свого молодшого сина та новорічну ялинку

Так, співачка виклала до соцмережі фотографію, де обнімає вже помітно підрослого 8-річного Табріза. Знімок був зроблений на фоні яскраво вбраної ялинки, а під ним красувався підпис із привітанням для фанатів. Також Ірина Білик розповіла цікаву деталь із минулого…

Ірина Білик похвалилася меншим сином-красенем та розповіла, як її заміж покликали на Різдво: не життя, а серіал
Ірина Білик похвалилася меншим сином-красенем та розповіла, як її заміж покликали на Різдво: не життя, а серіал

Зокрема, співачка побажала фанатам, щоб цей світлий день приніс їм радість, тепло, та мир у кожну оселю, та щоб кожен був здоровим, переповненим любов’ю та натхненням на кожен день Нового року.

Разом із побажанням зірка поставила питання передплатникам: які незвичайні подарунки вони отримували на Різдво. Сама ж Ірина розповіла, як їй освідчилися в цей святковий день, і о Боже – обручку Білик вручили у ванній кімнаті. Вгадаєте, хто це зробив? Бо зірка поки приховує особистість цього оригінального обранця, та навіть не відповідає ствердно чи заперечно на здогадки фанатів.

Нещодавно Ірина Білик переспівала один зі своїх легендарних хітів українською. Незвичайною новинкою стала пісня “Сніг”, яка і до українізації доводила шанувальників до сліз – у сучасних реаліях вона ніби отримала новий сенс.

До речі, 8-річний Табріз народився від сурогатної матері у шлюбі Ірини Білик із російським фотографом Асланом Ахмадовим. Відомо, що розлучилися вони ще у квітні 2021 року, а після повномасштабного вторгнення чоловік нібито підтримав ексдружину, адже з нею живе їх спільний син. Проте Аслан не відмовився жити та працювати в росії, що неабияк розчарувало і Ірину Білик, і її фанатів.

Нові статті

Схожі статті

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.