Джамала замилувала мережу синочками, яких вдягла в однакові вишиванки: “Вони так швидко ростуть”

Українська співачка Джамала замилувала шашувальників рідкісними кадрами з синами. До всього ж, хлопчики були одягнені в однакові вишиванки. Детальніше читайте далі у статті.

Українська співачка кримськотатарського та вірменського походження Сусана Джамаладінова, відома під псевдонімом Джамала, є активною користувачкою соціальних мереж. Зокрема в Instagram вона публікує фотографії з особистого життя та спілкується з фанатами. Так, нещодавно вона показала вже підрослих синів, які рідко потрапляють до стрічки зірки.

Джамала показала рідкісні кадри з помітно підрослими синами в однакових вишиванках

Так, впереше за дуже тривалий час Джамала опублікувала в “сторіз” у соціальній мережі Instagram відео зі своїми синами-красенями, одягненими в однакові вишиванки. Старший Емір-Рахман і молодший Селім-Герай постали у вишитих блакитними нитками білих сорочках із цікавими орнаментами. Окрім традиційної геометричної вишивки, на вишиванці були зображені літаки – імовірно, маленькі копії легендарної “Мрії”.

Джамала вперше за довгий час показала помітно підрослих синів у однакових вишиванках
Джамала вперше за довгий час показала помітно підрослих синів у однакових вишиванках

Скоріше за все, Джамала придбала однакові вишиванки синам для родинної фотосесії. Такий висновок можна зробити з того, що сама співачка зазначила – вона занадто рідко робить професійні фотографії з синами, і жалкує про це, адже хлопчики дуже швидко ростуть. Останні професійні знімки хлопців, зі слів Джамали, були зроблені аж два роки тому.

Нагадаємо, 6 років тому, у квітні 2017-го року Джамала одружилася з кримським татарином Сеїт-Бейкіром Сулеймановим, що працює економістом та є учасником проєктів із розв’язання проблем кримськотатарської молоді. Старший син подружжя – Емір-Рахман, – народився у 2018-му році, а молодший Селім-Гірай – у 2020-му.

Джамала вперше за довгий час показала помітно підрослих синів у однакових вишиванках
Джамала вперше за довгий час показала помітно підрослих синів у однакових вишиванках

Нові статті

Схожі статті

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.